The Shop

Amanda Christensen kevyt villahuivi, useita värejä

100% hieno villa

149,00 

Poista
SKU fc4df613783c Categories , ,

Tämä kevyt ja tyylikäs Amanda Christensenin kuviollinen huivi on 100% hienolaatuista villaa. Huivi sopii loistavasti jokaiseen vuodenaikaan. Koko 190cm x 46cm. Saatavilla runsaasti eri värejä: Virheä/pikkumedaljonki, musta/pikkumedaljonki, punainen/pikkumedaljonki, vihreä/isomedaljonki. viininpunainen/isomedaljonki, kelta-musta/isomedaljonki, sininen/isomedaljonki

Amanda Christensen on tunnettu ruotsalainen asustebrändi, joka on perustettu jo vuonna 1885. Amanda Christensen tunnetaan hienolaatuisista materiaaleista ja korkealuokkaisista asusteista. Merkin tavoitteena on valmistaa persoonallisia, mutta ajattoman tyylikkäitä asusteita modernille herrasmiehelle – tai naiselle. Amanda Christensenin tuotteet valmistetaan pääosin Italiassa. “Accessories for people who never compromise on small things and believe that quality makes life bigger. Gentlepeople.”

Nopea toimitus! Toimitustavat: Posti 5,89€ (2-7vrk), Matkahuolto 5,89€ (2-7vrk) tai nouto myymälästä ilmainen (noudettavissa seuraavana arkipäivänä, kun liike auki klo 14.00).

Turvalliset ja luotettavat maksutavat tarjoaa Paytrail.