The Shop

Amanda Christensen itsesolmittava rusetti, 2 väriä

100% silkki

49,00 

Poista
SKU 3408b6207878 Categories ,

Hienostunut, ajattoman tyylikäs pukeutuja valitsee kaulaansa itsesolmittavan rusetin. Amanda Christensenin itsesolmittava rusetti on 100% hienoa silkkiä. Valmistusmaa Italia. Saatavana mustana ja violettina.

Oletko rusetti- vai solmiomiehiä? Lue speksit oikeanlaisen solmukkeen valintaan täältä.

Nopea toimitus – tilauksien lähetys seuraavana arkipäivänä. Toimitustavat: Posti 5,89€ (2-7vrk), Matkahuolto 5,89€ (2-7vrk) tai nouto myymälästä ilmainen (noudettavissa seuraavana arkipäivänä klo 14.00).

Turvalliset ja luotettavat maksutavat tarjoaa Paytrail.

Amanda Christensen on tunnettu ruotsalainen asustebrändi, joka on perustettu jo vuonna 1885. Amanda Christensen tunnetaan hienolaatuisista materiaaleista ja korkealuokkaisista asusteista. Merkin tavoitteena on valmistaa persoonallisia, mutta ajattoman tyylikkäitä asusteita modernille herrasmiehelle – tai naiselle. Amanda Christensenin tuotteet valmistetaan pääosin Italiassa. “Accessories for people who never compromise on small things and believe that quality makes life bigger. Gentlepeople.”

Nopea toimitus! Toimitustavat: Posti 5,89€ (2-7vrk), Matkahuolto 5,89€ (2-7vrk) tai nouto myymälästä ilmainen (noudettavissa seuraavana arkipäivänä, kun liike auki klo 14.00).

Turvalliset ja luotettavat maksutavat tarjoaa Paytrail.