The Shop

Matex smokkipaita, normaalikaulus

Hienolaatuinen. 100% puuvillaa.

99,00 

Poista
SKU 9bed88bd21cd Categories , ,

Matexin valkoinen hienolaatuinen smokkipaita on valmistettu 100% puuvillasta, eli se on hengittävä ja ihoa vasten miellyttävän pehmeä. Tässä paidassa on normaalit kaulukset. Saatavilla koot 38B-48B, 38C-46C Mikä paitakoko sopii sinulle? B-mitoitus muotoonommeltu “slim” (normaalivartaloinen) ja C-mitoitus malliltaan suora (tanakkavartaloinen). Oikea paitakoko= kauluksen koko + vartalotyyppi B-C. Oma kauluskoko: mittaa kaulan ympärys aataminomenan alapuolelta ja valitse 1-2 cm suurempi kauluskoko.

Matex on suomalainen vuonna 1955 perustettu yritys, joka on tullut monelle kuluttajalle tunnetuksi kotimaisten, laadukkaiden ja yksilöllisten solmioiden kautta. Tänä päivänä Matex valmistaa solmioiden lisäksi myös laadukkaita rusetteja, taskuliinoja, kaulahuiveja, paitoja, nahkavöitä sekä muita juhlapukeutumisen asusteita. Matex Oy:lle on myönnetty avainlippu alkuperämerkki, joka on suomalaisen tuotteen ja palvelun tunnus. Matexin tehdas sijaitsee Turussa.

Nopea toimitus! Toimitustavat: Posti 5,89€ (2-7vrk), Matkahuolto 5,89€ (2-7vrk) tai nouto myymälästä ilmainen (noudettavissa seuraavana arkipäivänä, kun liike auki klo 14.00).

Turvalliset ja luotettavat maksutavat tarjoaa Paytrail.