Mittamuutospuku toiveidesi mukaan?

In Miesten puvut, yhteistyö by Harri Pii

Syksy saapuu ja blogimme on palannut tauolta! Blogin kautta haluamme jakaa tietoa, vinkkejä, uutisia ja uusimpia tuulia kaikille miesten pukeutumisesta ja muodista kiinnostuneille, joten tervetuloa seuraamaan.

Näin pienen postaustauon jälkeen haluamme jakaa teille mittamuutospuvun ilosanomaa. Puku tekee miehen ja hyvin istuva, laadukas puku saa miehen kuin miehen näyttämään tyylikkäältä ja ryhdikkäältä. Yleensä toiveiden mukainen puku löytyy valmistajien valmiiksi mitoitetuista valikoimista ja on istuvuudeltaan sopiva pienien muokkaustöiden jälkeen, mutta joskus asiakas haluaakin tyylillisesti jotain, mitä ei löydy hyllystä heti valmiina. Tällöin meillä on tarjota asiakkaalle Cavalieren mittamuutospukua, joka teetetään asiakkaan omien mittojen ja toiveiden mukaan, jolloin asiakas saa itse valita pukuunsa kankaat kymmenien, hienolaatuisten kangasvaihtoehtojen joukosta sekä puvun yksityiskohdat napeista lähtien. Joten toista samanlaista pukua tuskin tulee kadulla vastaan!

Mittamuutospuku on myös loistava vaihtoehto heille, keiden on haastavaa löytää mittasuhteiltaan sopivaa pukua valmiiden joukosta tai valmispuku vaatisi kohtuuttoman paljon muokkauksia ollakseen istuva. Mittamuutospuku sekoitetaan usein virheellisesti mittatilauspukuun, joka työstetään alusta loppuun saakka käsityönä. Sen sijaan mittamuutospuku teetetään tehdasvalmisteisesti, tinkimättä kuitenkaan puvun laadusta tai viimeistelystä. Tämä seikka näkyy erona myös pukujen hintalapuissa, mittamuutospuvun ollen näistä kahdesta selvästi huokeampi vaihtoehto, joten se sopii myös useamman kukkarolle.

Cavalieren mittamuutospukuun on mahdollista valita mieluinen kangas kymmenien hienojen kangasvaihtoehtojen joukosta, jotka ovat 100% villaa.

Case:  Sami Niku

Esimerkki asiakkaasta, kenellä oli tarve laadukkaalle ja omien mittojen mukaan valmistetulle puvulle (tai kahdelle) uniikilla ”ekstratwistillä”, on varmasti meille kaikille jääkiekon ystäville tuttu Sami Niku. Sami on 21-vuotias JYP:in kasvatti, joka voitti alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden leijonapaidassa vuonna 2016 ja joka toukokuussa 2017 teki kolmivuotisen tulokassopimuksen Winnipeg Jetsin kanssa. Mies on parhaillaan aloittelemassa uransa toista kautta valtameren tuolla puolen ja ennen kauden alkua teetätimme Samille kaksi Cavalieren mittamuutospukua hänen toiveidensa pohjalta. Nämä upeat puvut haluamme teille nyt esitellä, kolmen inspiroivan ja keskenään erilaisen pukulookin kera – sekä herran itsensä yllä, tottakai. Mikä look miellyttää sinun silmääsi eniten?

Viime kauden Sami Niku pelasi Winnipeg Jetsin farmiseurassa AHL-joukkue Manitoba Moosessa, ollen joukkueensa toiseksi paras pistemies sekä koko AHL:n puolustajien pistepörssissä toiseksi paras. Kauden päätteeksi hänet valittiin koko AHL-liigan parhaaksi puolustajaksi Eddie Shore Awardilla. Kaudella 2017-2018 Sami pelasi myös yhden NHL-ottelun Jetsien paidassa, tehden ottelussa heti NHL-uransa ensimmäisen maalin.

Mittamuutospuku teetetään asiakkaan omien mittojen ja toiveiden mukaisesti. Samin toiveena oli saada kaksi urheilulliseen vartaloonsa istuvaa, laadukasta, monikäyttöistä ja persoonallista pukua – ja Aaron’s toteutti toiveet.

LOOK 1: Nuorekas gentleman

Samin ensimmäinen mittamuutospuku on todella monikäyttöinen. Puku on valmistettu upeasta sinisävyisestä kankaasta, joka on hienolaatuista 100% villaa ja jossa on hienostunut ruutukuviointi. Puvun vuoreksi valittiin upea violetti kangas, joka antaa pukuun nuorekkaan säväyksen ja kauluksen malli on taattua Cavalieren tyyliä. Kun pukuun yhdistetään valkoinen kauluspaita ja taskuliina, musta rusetti sekä mustat kiiltonahkakengät, saadaan aikaan klassinen, mutta nuorekas juhlalook.

Cavalieren mittamuutospuku on loistava vaihtoehto silloin, kun kaipaat puvultasi vähän enemmän.

Mittamuutospuku Cavaliere, kauluspaita Stenströms, silkkiset solmio ja taskuliina Matex, kengät Playboy.

Cavalieren mittamuutospuku on hienolaatuista 100% villakangasta ja siinä on upea ruutukuviointi.

LOOK 2: Rento & trendikäs

Samin toinen pukulook on rakennettu saman sinisävyisen puvun ympärille, kuin ensimmäinenkin. Tällä kertaa pukuun on yhdistetty violetinsävyinen hohtavapintainen kauluspaita, samaa sävymaailmaa toistava solmio sekä taskuliina. Ruskeansävyiset asusteet, eli puuvilla-pellava-päähine, nahkainen kassi sekä soljelliset nahkakengät, kruunaavat rennon, mutta trendikkään lookin, joka sopii juhliin tai tyylikkääseen edustamiseen.

Mittamuutospuku Cavaliere, kauluspaita Stenströms, solmio ja taskuliina Amanda Christensen, päähine Stetson, nahkainen kassi Saddler, nahkakengät Oscar Jacobson.

Mittamuutospuku Cavaliere, kauluspaita Stenströms, solmio ja taskuliina Amanda Christensen, päähine Stetson.

Samin Cavalieren mittamuutospuvun vuoren väriksi on valittu sähäkkä violetti.

LOOK 3: Vakuuttava & mielenkiintoinen

Samille teetettiin myös toinen mittamuutospuku, jonka malli on sama kuin ensimmäisen, mutta kankaan väriksi valittiin hienostunut harmaa trendikkään ruutukuvioinnin kera. Puvun vuoreksi valikoitui upea roosa, joka sopii puvunkantajan persoonaan kuin nenä päähän. Kun pukuun yhdistetään vaaleansiniraidallinen kauluspaita, sinikuviolliset solmio ja taskuliina sekä ruskeaa nahkaa olevat solkikengät ja vyö, on pukulook vakuuttavan tyylikäs, mutta kaikkea muuta kuin tylsä.

Samin mittamuutospuku on Cavalieren, kauluspaita Stenströms, solmio ja taskuliina Amanda Christensen, nahkaiset solkikengät Oscar Jacobson.

Cavalieren mittamuutospuvun ympärille rakennettu mielenkiintoinen, mutta vakuuttava look!

Pirteä roosa vuorikangas tuo upeaan mittamuutospukuun pirteän säväyksen!

Heräsikö kiinnostuksesi mittamuutospuvuista? Tule rohkeasti liikkeeseemme, niin kerromme mielellämme lisää puvun valmistusprosessista sekä kymmenistä kangasvaihtoehdoista yksityiskohtineen, joilla voidaan loihtia uniikki ja juuri sinun toiveidesi mukainen Cavalieren mittamuutospuku.

Aaron’s toivottaa Sami Nikulle menestyksekästä ja tyylikästä pelikautta!