Miesten puvut
&

juhlapuvun
vuokraus


Miesten puvut

Miesten puvut
Tutustu kivijalkaliikeessämme oleviin pukuihin ja irtotakkeihin verkkokaupan näyteikkunan puolella.
Miesten puvut

Miesten puvut sininen

Häät, hautajaiset, kesäjuhlat vai Linnan juhlat? Meiltä löytyy joka tilanteeseen sopiva puku, ammattitaitoisen palvelun kera. Sesongin mukaan vaihtuvien mallien lisäksi meiltä löytyy myös kaikki klassiset miesten pukeutumisen kulmakivet: šaketti, smokki ja frakki.  Tarvittavat mittamuutokset teemme omassa ompelimossamme ja lähtiessä meiltä, pukusi istuu täydellisesti.


Puku on tyylikkään ja siistin miehen vaate arkeen, bisnekseen ja juhlaan. Pukua hankittaessa on syytä kiinnittää huomiota puvun käyttötarkoitukseen, istuvuuteen sekä materiaaliin: villa on käyttöominaisuuksiltaan ylivertainen pukumateriaali ympärivuotisessa käytössä. Meiltä saat mm. Cavalieren, Erla of Swedenin, Oscarin sekä Kalevan laadukkaat puvut.

Etsinnässä täydellinen puku juhlapäivääsi varten? Lue artikkelimme aiheesta täältä.

Miesten puvut harmaa
Miesten puvut ruskea

Juhlat tulossa, jossa pukukoodina juhlapuku? Vai tarvitsetko kenties smokkia? Meidän kauttamme voit vuokrata tyylikkään frakin tai smokin juhlia varten, etiketin mukaisten asusteiden ja kenkien kera. Olethan liikkeellä hyvissä ajoin, jotta juhlapukuun keretään tehdä tarvittavat muokkaukset ennen juhlia.

Frakki omaksi vai vuokralle? Lue artikkelimme aiheesta täältä.
Osaatko pukea frakin oikein? Tsekkaa ohjeet täältä.
Lisää hyödyllisiä pukeutumiseen liittyviä artikkeleita löydät blogistamme.