Toisenlaisia pelimiehiä

In Miesten puvut, yhteistyö by Harri Pii

Kiitos postauksen kuvista valokuvaaja Jiri Halttuselle sekä malleina toimineille JYP-pelaajille Janne Kolehmaiselle (#55) sekä Robert Rooballe (#88).

Aaron’sin sydän sykkii vahvasti Keski-Suomalaiselle urheilulle. Kesällä 2016 Aaron’s ja Keski-Suomen oma lippulaivajoukkue JYP löivät kättä päälle yhteistyön merkiksi ja seuraavasta liigakaudesta lähtien Aaron’sin kädenjälki on näkynyt JYP:in liigajoukkueen pelaaja-aitiossa valmennustiimin sekä seuraorganisaation edustusasuissa; pelipäivien tyylikkäät tummat puvut, kauluspaidat ja neuleet ovat kaikki Aaron’sin käsialaa. On ollut ilo ja kunnia olla osaltamme tukemassa maakuntamme “oman kylän poikien” valtakunnallista menestystarinaa.

Aaron’s pukee Jyppiläisiä.

Meidän oma JYP

JYP on jyväskyläläinen, vuonna 1923 perustettu jääkiekkoseura, joka alun perin tunnettiin nimellä Jyväskylän Palloilijat. Vuonna 1977 seura eriytyi omaksi itsenäiseksi seuraksi nimellä JyP HT – vuodesta 1997 lähtien seuran nimenä on kuitenkin nähty nykyinen JYP, eli “Jyppi”. Tällä hetkellä JYP:in omistaa vuonna 1999 perustettu JYP Jyväskylä Oy, jonka toimitusjohtajana toimii Aku Vallenius, puheenjohtajana Jukka Seppänen, edustusjoukkueen päävalmentajana Marko Virtanen sekä kapteenina Juha-Pekka Hytönen. Seuran kotihallina toimii Hippoksella sijaitseva LähiTapiola Areena.

JYP:in historia on ollut monivaiheinen, mutta viimeisen kymmenen vuoden ajan joukkue on taistellut vahvasti SM-Liigan kärkisijoista saavuttaen upeasti menestystä; JYP on juhlinut kaksi kertaa suomenmestaruutta vuosina 2009 ja 2012, ollut hopealla vuosina 1989 ja 1992 sekä pronssilla 1993, 2010, 2013, 2015 sekä 2017. Kuluneena vuonna JYP saavutti historiallisen ja kansainvälisesti merkittävän Euroopan mestaruuden CHL-kauden päätteeksi, joten hurrikaanituuli puhaltaa tänäkin vuonna erittäin voimakkaasti.

JYP-uniformuista edustaviin pukuihin

Vaikka JYP:in kausi on näin playoffsien kynnyksellä erittäin vauhdikkaassa vaiheessa, löysivät joukkueen hyökkääjät Janne Kolehmainen (#55) sekä Robert Rooba (#88) tilaa kalentereistaan ja tulivat ilahduttamaan meitä yhdessä JYP:in luottovalokuvaaja Jiri Halttusen kanssa – pelaajien JYP-uniformut  ja treenikuteet vaihtuivat hetkeksi hieman juhlavampiin versioihin, kun stailasimme miehet tyylikkäisiin pukuihin. Ja niin kuin etukäteen ounastelimmekin, tuloksena oli kaksin kappalein erittäin charmikkaita ja tyylikkäitä lookeja – sekä saldona liuta inspiroivia kuvia!

Jannen 190cm ja Robertin 191cm pitkät varret ja sporttisen kulmikkaat vartalot eivät ole niitä kaikista yleisimpiä puettavia – pitkä ja atleettinen vartalo ei kuitenkaan koskaan saa olla este hyvinistuvalle puvulle. Usein keskimääräistä lihaksikkaampi vartalo vaatii puvun ja kauluspaidan suhteen muokkauksia, jotka onnistuvat kätevästi asiansa osaavan myyjän ja ompelijan toimesta – mukava, tyylikäs ja hyvinistuva puku kuuluu meille kaikille, olipa vartalomme mittasuhteiltaan minkälainen tahansa.

Jannen look: Värikkään särmikästä

Janne Kolehmaisen upea kirkkaansininen puku yhdistettynä lilan sävyiseen kauluspaitaan sekä asusteisiin on hyvä esimerkki asukokonaisuudesta, jossa on käytetty rohkeasti trendikkäitä ja kirkkaita värejä, mutta joka on silti miehekkään tyylikäs – ja kaikkea muuta kuin tylsä. Särmän asun kruunaa tummansiniset mokkanahkaiset kengät. Sinisävyiset värit ovat meille suomalaisille myös usein sopivia värivaihtoehtoja. Miksipä pukuvalintasi ei voisi olla hieman värikkäämpi ja särmikkäämpi näin kevään kynnyksellä?

Janne Kolehmaisen edustavaa tyyliä – kaukalossa sekä sen ulkopuolella.

Jannen kirkkaansininen puku Kaleva, vaaleanlila kauluspaita Stenströms, tummanlila solmio sekä taskuliina Amanda Christensen, mokkanahkaiset tummansiniset kengät PBO.

Kirkkaansinistä, lilaa, vinoraitaa ja pilkkua = särmä look!

Robertin look: Charmikkaan harmonista

Robert Rooban asun värimaailma muodostaa todella charmantin ja harmonisen kokonaisuuden. Hienolaatuinen tummansininen villapuku yhdistettynä pehmeisiin punaruskean sävyihin luo hienostuneen trendikkään lookin – pisteenä i:n päällä on pilkahdus vaaleansinistä taskuliinan muodossa. Asun värimaailma toistuu konjakin sävyisessä nahkasalkussa sekä soljellisissa nahkakengissä. Kun asua tarkastelee lähemmin, voi kuoseista löytää mielenkiintoisia yksityiskohtia; päähineestä ruutua, kauluspaidasta raitaa, solmiosta palloa, taskuliinasta paisley-kuviota sekä puvunkankaasta hillittyä pilkkua. Voisiko tämä harmoninen pukukokonaisuus mielenkiintoisilla kuoseilla varustettuna olla Sinun kevään pukulookisi?

Robert Rooban edustavaa tyyliä – sekä luistimet että nahkakengät jalassa.

Robertin tummansinipilkullinen puku Cavaliere, oranssiraidallinen kauluspaita Stenströms, solmio ja taskuliina Matex, soljelliset nahkakengät Oscar Jacobson, nahkainen salkku Saddler, villasilkkinen päähine Stetson.

Ruutua, raitaa, palloa, pilkkua, paisleytä – kuoseja voi rohkeasti sekoittaa keskenään, jos kokonaisuus toimii.

Kevät lähestyy ja aurinko alkaa jo lämmittää talven vaalentamia kasvoja. Myös kevätmuoti alkaa saapua liikkeeseemme – joka päivä tulee jotain uutta. Tervetuloa tutustumaan liikkeemme laadukkaaseen kevätvalikoimaan!

Kevät on myös vahva merkki siitä, että SM-Liigapelit alkavat käydä kuumina. Myös JYP:in playoffsit käynnistyvät puolivälierien merkeissä jo tulevana keskiviikkona 21.3, kun helsinkiläinen Hifk saapuu JYP:in vieraaksi LähiTapiola Areenalle. Lisätietoa JYP:in tulevista otteluista sekä lipunmyynnistä löydät JYP:in kotisivuilta. Nyt on siis aika yhdessä kannustaa Jyväskylän oma joukkue voittoon – puhalletaan yhdessä hurrikaanipuhuri myrskylukemiin!

Aaron’s toivottaa JYP:ille onnea ja menestystä kevään peleihin!