Kovaa vai pehmeää pukinkonttiin?

In Lahjaideat, Miesten pukeutuminen by Harri Pii

Joululaulut raikuvat, lapset sekä lapsenmieliset intoilevat tontuista ja joulupukista, kodit on koristeltu jouluisin koristein – joulu lähestyy kovaa vauhtia. Joulu on valon ja rauhoittumisen juhla, mutta monella tapaa myös antamisen juhla. Joulumieltä ja -iloa voi jakaa kaikille, jokaiselle kohtaamalleen ihmiselle yksinkertaisen hymyn muodossa tai jos mahdollista, erilaisten keräysten ja lahjoistusten kautta; siitä syntyy monelle se aito ja oikea joulumieli! Toki monien jouluperinteisiin kuuluu joululahjojen antaminen aattoiltana myös omille läheisilleen. Jouluun on vain pari vikkoa aikaa ja joulukauppa on nyt kuumimmillaan.

Oletko koskaan pohtinut, mistä lahjojen antamisen perinne jouluna on lähtöisin? Jo muinaisilla roomalaisilla oli tapana lahjoa toisiaan vuoden pimeimpään aikaan juhlapäivien yhteydessä, vaikkakin kristinuskon alkutaipaleella lahjojen antaminen yhdistyi Jeesuksen syntymäjuhlan viettoon; tapaa perusteltiin sillä, että myös itämaan tietäjät toivat Jeeusus-lapselle lahjoja. Myöhemmin lahjat yhdistettiin Myran piispaan Pyhään Nikolaukseen, joka toimii esikuvana nykyiselle tuntemallemme joulupukille.  Monissa maissa lahjat jaetaan Jeesuksen syntymäpäivänä 25. joulukuuta, mutta vanhan pohjoismaisen perinteen mukaan uusi päivä alkaa jo silloin, kun pimeys on laskeutunut, jonka vuoksi Pohjoismaissa lahjat on ollut tapana jakaa jo aattoiltana. Sen sijaan mm. Hollannissa lahjat jaetaan sikäläisen Sinterklaasin toimesta jo joulukuun 5. päivä, Venäjällä Pakkasukko tuo lahjat vasta uutenavuotena ja Espanjassa itämaan tietäjät loppiaisaamuun mennessä.

Harrin kauluspaita Sand, neule Barbour, solmio Amanda Christensen, vihreät samettihousut Meyer, kengät Oscar Jacobson.

Heille, joilla lahjojen jakaminen kuuluu olennaisena osana jouluaaton ohjelmaa, eikä perheen miesväelle ole vielä (kaikkia) lahjahankintoja tehty, tässäpä teille Aaron’sin joululahjavinkit inspiroivien kuvien muodossa – näillä lahjot vaikka koko perheen miesväen tyytyväiseksi!

Pehmeän paketin ystäville

Pomminvarma valinta pehmeän paketin ystäville on neule tai neuletakki. Eikä mikä tahansa neule, vaan laadukas, korkealuokkaista villaa tai cashmerea sisältävä yksilö, joka kestää aikaa ja on todella miellyttävä käytössä. Aaron’silta löytyy erittäin laaja valikoima erivärisiä neuleita sekä neuletakkeja moneen käyttötarkoitukseen, kaiken ikäisille ja mallisille.

Harrin kauluspaita ja 100% cashmere-neule Stenströms, housut Alberto, kengät Sand. Oikealla neuleet Stenströms, Lacoste, Barbour & Sand.

Kauluspaita+solmio+neule -yhdistelmä on siisti ja tyylikäs trio talvipukeutumisessa. Kauluspaita Sand, neule Stenströms, solmio Amanda Christensen.

Paita ja neuletakki Stenströms, solmio Matex, housut Alberto, kengät Barbour.

Jokaisen tyylitietoisen miehen vaatekaapista tulisi löytyä pino laadukkaita kauluspaitoja – niitä ei voi koskaan olla liikaa. Malleja, kuoseja ja värejä löytyy jokaiseen makuun, räväkän trendikkäistä hillitymmän tyylin ystäville. Kauluspaidan ilmettä on helppo muutaa vaihtamalla solmuketta ja taskuliinaa. Laadukas kauluspaita+solmio+taskuliina -lahja on yhtä kuin onnellinen lahjansaaja!

Paidat Petri Fun, solmiot Matex, taskuliinat Amanda Christensen.

Tummien sävyjen ystävälle, paita Sand, solmio Matex, taskuliina Amanda Christensen.

Vasemmalta paita Stenströms, solmio Portia, taskuliina Matex. Oikealla paita Sand, solmio Amanda Christensen, taskuliina Matex.

Laadukkaan paidan tunnistaa tyylikkäistä yksityiskohdista. Paita Stenströms, solmio Amanda Christensen.

Pehmeille käyttövaatteelle on jokamiehelle käyttöä ja tarvetta, ne ovat aina mieluisia joululahjoja. Emme ole vain juhlapukeutumisen erikoisliike, vaan miesväki löytää meiltä kaiken tarvittavan myös arkipukeutumiseen liittyen. Hankimme valikoimaamme vain laadukkaita, korkealuokkaisia vaatteita, jotka on valmistettu ammattitaidolla ja kestävät käyttöä. Eri tuotteiden erät ovat pieniä, jonka vuoksi suosittelemme vierailemaan liikkeessämme usein.

Flanellipaita Barbour, 100% merinovillapipo Stetson, kaulahuivi Matex.

Flanellipaita Barbour, 100% merinovillapipo Stetson, kaulahuivi Matex.

Huippulaadukkaita ja persoonallisia alushousuja, Impetus.

Kovien pakettien ystäville

Jos lahjansaaja on mieltynyt koviin paketteihin, löytyy liikkeestämme myös heille monenlaisia vaihtoehtoja. Hankimme valikoimaamme vain spesiaaleja lahjatuotteita pienissä erissä, joita ei todellakaan tule jokaisella kadulla vastaan. Poikkeathan siis liikkeessämme myös kovia ja miehekkäitä lahjapaketteja metsästäessä!

Korttikotelot on valmistettu traktorin sisäkumista ja ovat Kuopiolaista käsityötä, joten jokainen kappale on uniikki!

Meiltä löytyy myös laadukkaita nahkalaukkuja, eri käyttötarkoituksiin. Laukut oikealta PBO ja Oscar Jacobson, toilettilaukku Saddler. Villalätsät Stetson ja Salon Lakkitehdas.

Neule Stenströms, upeat nahkaiset vyöt Bassa Collina

Persoonalliset nahkavyöt PBO.

Liikkeessämme on saatavilla myös upeita, jo edesmenneen korutaiteilija Jukka Ailion käsityönä valmistamia hopeisia kalvosinnappeja, aidoilla korukivillä. Nämä ovat harvinaisia aarteita!

Barbourilta löytyy myös tyylikkäitä lahjatavaroita, menestyvälle miehelle.

Aaron’sin lahjakortti on aina takuuvarma joululahja, jokaiselle miehelle!

Lämpimästi tervetuloa lahjaostoksille Aaron’siin – meiltä saat aina henkilökohtaisen, ammattitaitoisen ja ystävällisen palvelun!

Tuotteillamme on aina 14 vrk:n vaihto-oikeus, jos tuotetta ei ole otettu käyttöön. Joulun aikaan lahjatuotteiden vaihto-oikeus jatkuu luonnollisesti vielä 14 vrk:ta joulun jälkeen, joten voit huoletta tehdä lahjahankintoja jo nyt!