Parasta sulhaselle ja bestmanille – Cavalieren mittamuutospuku

In Juhlapukeutuminen, Miesten puvut, Sulhasen pukeutuminen, yhteistyö by Harri Pii

Tänä kesänä olemme saaneet loihtia todella upeita ja persoonallisia juhlatyylejä, erilaisille sulhasille ja bestmaneille. Klassiset puvut trendikkäin sävyin ja yksityiskohdin ovat olleet suosittuja, perinteisten värien rinnalla. Hääpäivä on hääparin ikioma juhlapäivä, jolloin heillä on lupa pukeutua juuri niin kuin parhaalta tuntuu. Kun tuleva hääpari astuu sisään liikkeeseemme, on meidän roolinamme kuulostella hääparin toiveita herkällä korvalla, jotta voimme auttaa heitä löytämään parhaan mahdollisen juhlapuvun tätä ikimuistoista päivää varten.

Tässä postauksessa esittelemme erään upean sulhasen ja bestmanin juhla-asut; Joonas Pylsyn ja Petri Kaukon juhlatyylit rakennettiin hääparin toiveiden mukaisesti Cavalieren mittamuutospukujen ympärille. Moni on tottunut viime vuosina näkemään nämä salibandyä Suomen huipulla pelaavat miehet Classicin sekä Happeen pelipaidat yllä, joten seuraavat kuvat tuovat herroista esille hieman erilaisempaa charmia. Joonas ja Tea Pylsy sanoivat toisilleen tahdon viikko sitten Taulumäen kirkossa, ja hääjuhlia he viettivät tunnelmallisissa maisemissa Savutuvan Apajilla – jossa myös tämän postauksen tyylikkäät kuvat on otettu.

Savutuvan Apaja sijaitsee Päijänteen rannalla Haapaniemessä, ja tarjoaa tunnelmallisen vanhanajan miljöön erilaisien juhlien ja tilaisuuksien järjestämiselle.

Upea sulhanen bestmaninsa kanssa! Joonas Pylsy (vas.) on moninkertainen salibandyn suomenmestari sekä maailmanmestari, joka aloitti ammattilaisuransa Jyväskylän Happeessa, ja pelannut kolme viimeistä kautta Tampereen Classicissa. Tulevana syksynä Joonas siirtyy pelaamaan Sveitsiin SV Wiler-Ersigen joukkueeseen. Petri Kauko (oik.) on Happeen monivuotinen kapteeni, joka oli mukana saavuttamassa joukkueelle seurahistorian ensimmäistä suomenmestaruutta vuonna 2014, yhdessä Joonaksen kanssa.

Etsinnässä tumma, metsänvihreä puku

Kun tuleva aviopari saapui liikkeeseemme etsimään sopivaa pukua, oli heillä olemassa selkeä visio lopputuloksesta; morsian oli jo löytänyt itselleen hääpuvun, jossa oli vaaleaa pitsiä ja vanhanajan roosaa, ja tavoitteena oli löytää puvun kanssa täydellisesti sopiva sulhasen puku. Ajatus tummasta metsänvihreästä puvusta oli siintänyt mielessä jo tovin, ja nyt tuli vain löytää se oikea, toiveet täyttävä puku.

Hääpäivän vaatetusta suunnitellessa kannattaa aina huomioida myös juhlien luonne sekä juhlapaikka, jotta kaikki juhlapäivän tyylielementit olisivat sopusoinnussa keskenään.

Meidän vastauksemme hääparin toiveisiin oli Cavalieren mittamuutospuku, sillä löysimme kangasvaihtoehdoista täydellisesti toiveet täyttävän, sävyltään tummanvihreän, 100% hienolaatuisesta villasta valmistetun kesätweed -kankaan, jossa oli hieno hillitty kalanruotokuosi. Tästä kankaasta valmistutimme sekä sulhaselle että bestmanille mittojen mukaiset, upeat kolmiosaiset liivipuvut. Juhlatyylit täydentyivät juhlavan valkoisilla Eternan kauluspaidoilla, Amanda Christensenin valkoisella taskuliinalla, ruskeilla korkkiruseteilla, sekä vaaleanruskeilla PBO:n mokkaloafereilla. Kukkakoristeet kuuluivat hääparin toivelistalle, joten miesväki sai kaulukseensa todella näyttävät Kukkakauppa Ruusupuun taiteilemat kukkavieheet.

Joonaksen upea kolmiosainen hääpuku on Cavalieren. Kuvauspäivänä sulhastyyli täydentyi Eternan valkoisella kauluspaidalla, Amanda Christensenin solmiolla sekä taskuliinalla sekä Kukkakauppa Ruusupuun taiteilemalla kukkavieheellä. Itse hääpäivänä Joonaksella oli kaulassaan ruskea korkkirusetti.

Kolmiosainen liivipuku on valmistettu todella hienolaatuisesta, kalanruotokuvioisesta kesätweed-kankaasta, jonka materiaalina on 100% villa. Liivissa on upeat kääntökaulukset. Kukkaviehe kiinnitetään vasempaan kaulukseen rintataskun yläpuolelle.

Kukkakoristeiden avulla on todella helppo tuoda juhla-asuun persoonallista ilmettä. Hääpäivänä parin yllä nähdyt upeat kukkakoristeet oli Kukkakauppa Ruusupuun loihtimia. Kukkakauppa Ruusupuu sijaitsee Jyväskylässä, osoitteessa Tapioinkatu 18.

Cavalieren mittamuutospuku vaativaan makuun

Monilla pukuvalmistajilla on saatavilla hyvinkin laaja kirjo eri sävyisiä ja erityyppisistä kankaista valmistettuja pukuja, mutta niitä on harvoin saatavilla suoraan hyllystä. Kun asiakas haluaa meiltä puvun, joka on esim. sävyltään tai kangaslaadultaan hieman enemmän tai jotain aivan muuta, kuin mitä valmiiden vaihtoehtojen joukosta löytyy, on meillä tarjota hänelle Cavalieren mittamuutospukua; mittamuutospuku teetetään yksityiskohtia myöten asiakkaan omien toiveiden ja mittojen mukaan tehdasvalmisteisesti, tinkimättä kuitenkaan puvun laadusta tai viimeistelystä. Näin mittamuutospuvusta saadaan kantajalleen täydellisesti istuva, ja se on kuitenkin selvästi huokeampi vaihtoehto verrattuna täysin alusta loppuun saakka käsityönä räätälöityyn mittatilauspukuun. Mittamuutospukujen toimitusajat ovat yleensä 5-7 viikkoa, jonka vuoksi on tärkeää, että hääpari on liikkeellä hyvissä ajoin.

Cavaliere valmistaa upeat pukunsa vastuullisesti Euroopassa, pienessä Jesenikin kaupungissa Tsekeissä.

Petrin upea bestmanin tyyli. Sulhanen ja bestman voivat pukeutua täysin yhteneväisiin asuihin – niin kuin Joonas ja Petri – tai täysin erilaisiin. Hääpäivänä hääparilla on yleensä valta päättää kaikista juhliin liittyvistä järjestelyistä sekä tyyliseikoista.

Cavalieren puvut valmistetaan Tsekeissä, perinteiseen italialaiseen tyyliin irtoliinoituksilla, jolloin puvuntakin vaippaosa työstetään täysin ompelemalla, ilman massatuotannon mukana tuomia liimakankaita – näin puku säilyttää istuvuutensa vuodesta toiseen. Puvuntakkien olkapäät räätälöidään ja istutetaan aina käsityönä, jotta laatu ja istuvuus olisi paras mahdollinen. Cavalieren puvut ovat ajattomia, kestäviä ja laadukkaita – niitä voimme lämpimästi suositella aivan jokaiselle asiakkaallemme, tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Laadukkaassa ja hyvin istuvassa puvussa on mukava olla ja liikkua, aamusta yömyöhään saakka.

Hienolaatuiset luonnonkuidut, kuten villa ja pellava, sopivat täydellisesti kesäjuhlien pukumateriaaleiksi niiden loistavien käyttöominaisuuksien vuoksi, sillä ne mm. hengittävät kesäkuumalla.

On ollut ilo ja kunnia olla toteuttamassa tämän herrakaksikon juhlatyylejä, sekä olla osaltamme mukana toteuttamassa Tean ja Joonaksen ikimuistoista hääpäivää.

Aaron’sin väki toivottaa paljon onnea tuoreelle hääparille & Joonakselle menestystä uuden seuran riveihin!

Kaikki vanhat sekä uudet asiakkaamme, tervetuloa meille palveltavaksi! Huom. muistattehan, että meiltä saatte myös oman ompelimon vaatturipalvelut, ammattitaidolla.

Kippis, onnea ja kiitos!