Lahjavinkit isälle!

In Lahjaideat, Miesten pukeutuminen by Harri Pii

Artikkelikuva Pasi Hakala/Studio Varjo

”Mitähän sitä tänä vuonna isälle lahjaksi?”

Tulevana sunnuntaina 12.11 vietetään isänpäivää. Tiesittekö, että isänpäivän vietto on lähtöisin Yhdysvalloista, samoin kuin on myös äitienpäivän vietto? Isänpäivä on tunnettu Suomessa jo 1940-luvulta lähtien, mutta almanakkaan isänpäivä on merkitty vasta 1970-luvulla. Vuodesta 1979 alkaen Suomen lippu on nostettu salkoon isien kunniaksi.

Rakkaalla isällä ja isoisällä on myös monta lempinimeä: iskä, faija, ukko, pappa, vaari, äijä. Ei väliä millä nimellä isäänsä kutsuu, mutta jokainen isä on varmasti juhlan tai muistelemisen arvoinen.

Mieluinen isäinpäivälahja on hyödyllinen, laadukas ja etukäteen mietitty lahjansaajan maun mukaan. Joskus voi myös kokeilla kepillä jäätä ja yllättää jollain uudella ja totutusta poikkeavalla lahjavalinnalla, jota isä ei vielä edes tiedä tarvitsevansa. Näissä valinnoissa suurena apuna toimii ammattitaitoinen myyjä, jonka ideoita kannattaa kuunnella avoimin mielin. Meiltä Aaron´silla löytyy ammattitaitoiset myyjät ja paljon lahjaideoita – pehmeitä sekä kovia lahjapaketteja isänpäiväksi. Tässä muutamia varteenotettavia vaihtoehtoja:

Laadukas neule on monikäyttöinen

Laadukkaasta materiaalista valmistettu neule on pomminvarma lahjavalinta. Myös isälle tai isoisälle, jolla ”on jo kaikkea”. Laadukas neule kestää aikaa ja se on myös todella monikäyttöinen; sen voi pukea rennosti arkeen tai siististi kauluspaidan päälle.

Neuletakki ja kauluspaita Stenströms, solmio Amanda Christensen, housut Alberto, kengät Barbour

Neule Sand, kauluspaita Stenströms, solmio Amanda Christensen, housut Alberto

Hyvä neule on valmistettu laadukkaista kuiduista, on se sitten villaa, puuvillaa tai sekoitelaatua. Laadun tuntee ja näkee, kun neuletta tutkii hieman tarkemmin. Kuituja löytyy moneen lähtöön ja onkin syytä hankkia neule käyttötarkoitus huomioiden. Hienoimmat laadut, kuten cashmere ja merino, ovat ylellisiä, mutta eivät välttämättä kestä niin hyvin kovaa kulutusta. Sekoitekankaita on monenlaatuisia, eikä tuoteseloste kerro aina koko totuutta. Esimerkiksi tuoteselosteessa kerrottu 50% villa 50% polyesteri -sekoite voi olla todella korkealaatuinen ja kestävä tai sitten ei. Merkki ei myöskään tässä aina ratkaise. Tämän vuoksi onkin suositeltavaa ostaa neule liikkeestä, joka tuntee tuotteensa hyvin.

Neuleet Sand, Stenströms ja Gabba

Pitääkö isäsi pyöreästä vai v-aukkoisesta neuleesta, pirteästä vai hillitymmän värisestä? Vai olisiko neuletakki mieluisampi vaihtoehto? Neuleita löytyy Aaron´’ silta jokaiseen makuun.

Neule ja kauluspaita Stenströms, solmio Amanda Christensen

Neuleet Lacoste ja Barbour

Kaulahuivi, nahkahanskat, päähineet

Suomen syksy ja talvi on yhtä kuin kylmää, viimaa, tuulta ja puhuria. Toisin sanoen tyylikäs ja lämmin kaulahuivi ja käytössä kestävät nahkahanskat ovat varmasti joka isällä tarpeellisia käyttöasusteita. Harva myöskään pärjää talvella ilman lämminta päähinettä. Tykkääkö isäsi kulkea sporttisesti pipossa, siistissä lätsässä vai tyylikkäässä hatussa? Meiltä Aaron´silta löytyy asusteet jokaiseen makuun.

Takki Oscar Jacobson, päähine Stetson, kaulahuivi Barbour, käsineet Stetson, housut Albeto, laukku Barbour

Takki Oscar Jacobson, kaulahuivi Barbour, käsineet Stetson, taskuliina ja solmio Amanda Christensen, kauluspaita Stenströms, neule Sand

Sinisävyiset kaulahuivi ja käsineet Barbour, päähine Stetson, takki Oscar Jacobson, taskuliina Amanda Christensen

Weekender -nahkalaukku, huivi ja käsineet Barbour

Barbourilta laatua isälle

Barbour on jokaisen laatua ja tyylikkyyttä arvostavan isän merkki, joka on perustettu jo vuonna 1894. Barbour on tunnettu todella pitkään kestävistä sekä samaan aikaan hengittävistä ja sään kuin sään kestävistä päällystakeista, mutta merkin valikoimasta löytyy myös mm paitoja, kenkiä ja asusteita. Moni isä voi kertoa pitäneensä samaa Barbourin takkia jo vuosikymmeniä, eikä tämä varmasti ole valhe. Barbour voi siis todella kestää isältä pojalle.

Takki ja käsineet Barbour, kaulaliina Matex, päähine Stetson, neule Sand, housut Alberto, kauluspaita Stenströms

Takki ja hanskat Barbour, huivi Matex

Liikkeestämme löytyy myös brändin laadukkaita lahjatavaroita – takuutyylikkäällä Barbour-kuosilla varustettuna.

Barbourin taskumattisetti, kynsienhoitosetti, taskumatti nahkakotelossa sekä pienesineille tarkoitettu taitettava säilytyslautanen

Nahkakenkien hoitosetti ja kengät Barbour

Taskuliina ja solmuke

”Että mikähän solmuke?” Solmuke tarkoittaa kaulavaatetta, käytännössä siis mm solmio, rusetti, ascot ja plastron ovat solmukkeita. Nämä ovat enemmän tavattuja juhlapukeutumisen yhteydessä, mutta onneksi taskuliina on kasvattanut suosiotaan myös arkipukeutumisessa viime vuosien aikana. Taskuliinalla on todella helppo piristää asua kuin asua – sujauta taskuliina irtotakin tai villakangastakin taskuun sen suuremmin asettelematta ja olet todella trendikäs. Taskuliinan tai solmukkeen kuosi tai väri voi olla napattu vaikkapa silmälasien sankojen tai kengännauhojen mukaan – vain rohkeus on rajana.

Taskuliina Amanda Christensen, irtotakki ja neule Sand, kauluspaita Stenströms

Takki Sand, puku Cavaliere, paita Stenströms, solmio ja taskuliina Amanda Christensen

Lahjakortti on aina varma valinta

Liikkeessämme on tarjolla miesten vaatteita, asusteita, kenkiä, laukkuja ja juhlamuotia, aivan kaiken kokoisille, mallisille ja ikäisille isille – jokaisen makuun löytyy varmasti jotakin. Lahjakortti on aina varma valinta isänpäivälahjaksi, jolloin isä saa tulla itse valitsemaan meiltä mieluista päälle puettavaa.

Nyt kaikki lahjakortit isänpäivään saakka -25% – tämä tarjous kannattaa hyödyntää!

Lisää lahjavinkkejä löydät paikan päällä liikkeestämme, ammattitaitoisten myyjiemme avustuksella. Jos lahjavalinta ei aivan osunut nappiin tai koko on väärä, voi tuotteen tulla vaihtamaan 14 vrk:n kuluessa sopivaksi, kun sitä ei ole otettu käyttöön.

Takki Sand, paita Stenströms, housut Alberto, laukku Barbour, kengät Oscar Jacobson

Isänpäivän kunniaksi koko tämän viikon ajan 6.-11.11 KAIKKI TUOTTEET -30%. Tervetuloa lahjaostoksille!

Mukavaa isänpäivää!