Sulhanen, sinulleko upea Wilvorst-puku?

In Juhlapukeutuminen, Miesten puvut, Sulhasen pukeutuminen by Harri Pii

Huhtikuu on täydessä vauhdissa, lumet sulavat kohisten ja aurinko lämmittää jo mukavasti – kevät on täällä. Varma kevään merkki on myös tulevan kesän hääparit, jotka suunnittelevat juhlapäivän asujaan ja kiertelevät liikkeissä katsastamassa eri pukuvaihtoehtoja. Jokaisella hääparilla on omat toiveet ja visiot siitä, millaisen hääjuhlan haluavat järjestää ja millaisissa puvuissa astelevat avioliiton satamaan. Sulhasille meillä onkin tarjota todella runsas valikoima erityylisiä juhlapukuja; frakkeja ja smokkeja omaksi tai vuokralle, tummia pukuja, vaaleita pukukokonaisuuksia tai hyvinkin persoonallisia vaihtoehtoja – aina takuutyylikkäitä pukukokonaisuuksia päästä varpaisiin.

Tuleva sulhanen, laadukkaat hääpuvut sekä ammattitaitoisen ja palvelevan henkilökunnan löydät Aaron’silta.

Kesän hääparit, nyt olisi hyvä aika lähteä hääpukuostoksille, jotta löydätte varmasti toiveidenne mukaiset juhlapuvut. Mitä sitten tulisi ottaa huomioon onnistuneen hääpuvun valinnassa? Kirjoitimme jo aiemmin kattavan tietopaketin sulhasen tyylivinkeistä, jonka suosittelemme lukemaan – sen löydät täältä.

Uusia tuulia sulhasille Wilvorstilta

Näin kevään kunniaksi saimme liikkeeseemme myös uuden upean pukumerkin, saksalaisen Wilvorstin, joka tarjoaa todella tyylikkäitä, hienostuneita ja laadukkaita juhlapukuja sulhasille – ja kaikille heille, jotka kaipaavat juhlatyyliinsä persoonallisuutta ja hienostunutta romantiikkaa. Vaikka Wilvorst on uusi tuttavuus liikkeemme valikoimassa, on merkki perustettu jo vuonna 1916. Wilvorstin puvut ovat myös 100% saksalaisia; yli 200 työntekijää Northeimin alueen tehtaassa takaavat pukujen korkean laadun – ja asiakkaidensa tyytyväisyyden.

Wilvorstilta löytyy upeita juhlapukuja, sekä sulhasille että bestmaneille.

Wilvorstin puvut on valmistettu upeista ja korkealaatuisista kankaista.

4x Wilvorstin sulhastyyliä

Stailasimme neljä näyttävää sulhastyyliä Wilvorstin puvuilla, inspiraatioksi tuleville hääpareille. Ensimmäisessä tyylissä on keski-eurooppalaista romantiikkaa; upeakuosinen tummansininen takki sekä liivi, mustat suorat housut, valkoinen pystykauluksinen smokkipaita ja näyttävä, musta solmuke. Asun kruunaavat kiiltonahkaiset mustat kengät. Kokonaisuuteen sopisi loistavasti myös kaunis kukkaviehe, mutta näinkin asustettuna asu on todella henkeäsalpaavan upea!

Takki ja liivi Wilvorst, housut Cavaliere, solmio ja smokkipaita Matex, kengät Lund.

Wilvorstin näyttävä pukukokonaisuus!

Upeita yksityiskohtia ja kankaita, Wilvorstin tyyliin.

Toisen sulhastyylin katseenvangitsijana toimii hienostunut ja todella näyttävä yönsininen puvuntakki, jossa on hillityn hienostunut kuviointi, näyttävät pystykaulukset sekä persoonallinen napitus. Takkiin on yhdistetty merkin mustakuviollinen liivi, valkoinen smokkipaita, kullansävyinen hienostunut solmio, mustat suorat housut ja kiiltävänahkaiset kengät. Tuleva sulhanen, voisiko tämä hieman dramaattinen, mutta silti hienostunut tyyli ilmentää sinun persoonaasi?

Tässä juhlapuvussa on asennetta! Takki ja liivi Wilvorst, smokkipaita ja silkkisolmio Matex, housut Cavaliere, kengät Lund.

Dramaattinen ja romanttinen sulhastyyli!

Tummanpuhuva pukukokonaisuuskin näyttää raikkaalta, kun siihen yhdistää valkoista ja kultaa. Puku Wilvorst, smokkipaita ja solmio Matex.

Seuraavassa Wilvorstin sulhastyylissä on samaan aikaan ripaus vanhaa & uutta – glamouria & trendikkyyttä. Vaaleanharmaan smokin kangas on himmeähohtoista sekä hienolaatuista italialaista villakangasta ja persoonallista ilmettä tuovat takin mustat satiinikankaiset yksityiskohdat. Puku on yhdistetty valkoiseen smokkipaitaan, itsesolmittavaan musta-valko-pilkulliseen rusettiin, valkoiseen taskuliinaan sekä mustiin kiiltäväpintaisiin nahkakenkiin. Asu sopii sulhaselle, joka hakee hääpuvultaan näyttävyyttä sekä hienostunutta leikkisyyttä.

Sulhastyyli, joka henkii yhtä aikaa glamouria sekä trendikkyyttä. Wilvorstin smokki on valmistettu laadukkaasta villa-mohairkankaasta. Sidottava rusetti sekä taskuliina Amanda Cristensen, smokkipaita Stenströms, kengät Lund.

Vaaleanharmaa smokki on kaikkea muuta kuin tylsä, kun siihen yhdistää persoonallisia yksityiskohtia.

Kiiltävänahkaiset mustat kengät ovat juhlava ja klassinen valinta sulhasen kengiksi. Kengät Lund.

Neljännen sulhastyylin puku on upea sinikankainen versio edellisestä. Smokki on yhdistetty edellisen asun tavoin valkoiseen smokkipaitaan, taskuliinaan ja mustiin kiiltäväpintaisiin nahkakenkiin, mutta kaulaan on valittu oranssi kukkakuosinen rusetti, joka tuo asuun pirteää värikkyyttä. Sulhanen, etsitkö tyylikkään trendikästä ja persoonallista hääpukua? Jos vastasit kyllä, tässä olisi sinulle yksi potentiaalinen vaihtoehto.

Sininen Wilvorstin smokki mustilla yksityiskohdilla yhdistettynä oranssiin ja valkoiseen on pirteä yhdistelmä. Tässä puvussa saat ansaitsemasi huomion!

Wilvorstin smokin takinkauluksessa on persoonallinen leikkaus ja satiiniset yksityiskohdat. Amanda Cristensenin oranssi, kukkakuvioitu rusetti on supertrendikäs valinta tulevan kesän hääjuhliin.

Amanda Christensenin kevään uutuusrusetit, kukkakuvioilla varustettuna, ovat materiaaliltaan silkkiä.

Tuleva sulhanen, tervetuloa katsastamaan liikkeemme laaja juhlapukuvalikoima; meiltä löydät ammattitaitoisen henkilökuntamme avustuksella hääpuvun, joka ilmentää Sinun persoonaasi. Ja jos toivomaasi asukokonaisuutta ei löydy heti valmiina, tilaamme sen sinulle – olethan ajoissa liikenteessä! Meiltä löytyy myös oma ompelimo, jossa teemme tarvittavat mittamuutokset ammattitaidolla. Lähdet meiltä takuulla tyytyväisenä, juuri sinun mitoillesi muokatun, istuvan ja laadukkaan juhlapuvun kanssa. Lämpimästi tervetuloa!