Keväistä fiilistä Alberton housuilla!

In Miesten housut, Miesten pukeutuminen by Harri Pii

Kenenkään ei käy kieltäminen, että vaatteiden mukavuus on kaiken a ja o. Housujen suhteen valitettavan moni on kuitenkin sitä mieltä, että mukavuus ja tyylikkyys eivät sovi samaan lauseeseen. Toisin sanoen liian moni kulkee epämukavissa ja huonosti istuvissa housuissa – tai verkkareissa pakon sanelemina. Nyt olisi viimeistään aika uskoa, että ihan jokaisen vartalolle löytyy ne mukavat housut, jotka ovat yhtä aikaa tyylikkäät ja istuvat. Ja jos joku ei vielä tällaisia housuja omista, on hän etsinyt niitä aivan vääristä paikoista.

Liikkeestämme löytyy iso valikoima eri käyttötarkoituksiin tarkoitettuja, istuvia ja laadukkaita housuja; Sandia, Gabbaa, Albertoa, Erla of Swedeniä ja Meyeriä, joiden valikoimista löytyy mukavat housut joka tilanteeseen – ja joka vartalolle. Toiset löytävät housut suoraan pakasta vedettynä, mutta hyvin usein istuvat housut vaativat pieniä mittamuutoksia tai fiksauksia, jotka teemme kaikki omassa ompelimossamme, ammattitaidoilla. Lukusuositus -> Lue faktaa housujen historiasta sekä laadukkaiden housujen kriteereistä aiemmasta blogipostauksestamme tästä.

Kevät on täällä ja on aika päivittää vaatekaappi keväisiin väreihin ja materiaaleihin! Graniitinharmaat puuvillafarkut Alberto, mokkanahkainen takki Oscar Jacobson, oranssi puuvillapaita Fynch-Hatton. musta pellavahuivi Frenn Helsinki, pellavapäähine Stetson, nahkainen olkalaukku Saddler, tummanruskeat chelseybootsit PBO.

Alberto – ”Pants We Love”

Tämänkertaisessa postauksessamme haluamme esitellä teille trendikkäitä kevään housuja Alberton tyyliin. Alberto on saksalainen housumerkki, joka valmistaa supermukavia ja laadukkaita housuja, joita voimme lämpimästi suositella ihan jokaiselle. Onkin enemmän sääntö kuin poikkeus, että ensimmäisten Albertojen jälkeen merkin housuja löytyy vaatekaapista toiset ja pian kolmannetkin – niihin jää koukkuun.

Alberton graniitinharmailla puuvillafarkuilla tyylikäs & casual look.

Mikon kevätlook pitää sisällään laadukkaita luonnonmateriaaleja; mokkanahkaa, nahkaa, puuvillaa ja pellavaa.

Alberto on vuonna 1922 Dr. Albert Dormannin perustama perheyritys, joka valmistaa jo neljännessä sukupolvessa housuja sekä naisille että miehille. 92 vuotta sitten yritys myi itse valmistamiaan housuja omassa pienessä putiikissa Mönchengladbachassa – tänä päivänä merkki on kansainvälisesti menestynyt brändi, jota myydään 56 eri maassa.

Alberto on tunnettu huippulaadukkaista ja -mukavista housuista, joissa on kivoja yksityiskohtia. Jokainen Alberton housupari on valmistettu tarkasti ja huolellisesti.

Alberto tavoittelee housuissaan aina täydellisyyttä ja merkin jokaisen housuparin valmistukseen kuuluu 40 eri työvaihetta – ja jokainen housu on valmistettu tarkoin vähintään 36 eri osasta. Alberto satsaa laatuun ja tämän todella huomaa; housut ovat erittäin hyvin istuvia, huippulaatuisia, kestäviä ja kankaat tuntuvat ihoa vasten miellyttäviltä – silti merkin housut ovat kohtuuhintaisia. Brändi seuraa myös tarkoin muotimaailman uusia tuulia ja uudistuu joka sesonki hienostuneen tyylikkäästi.

Kevät ja valkoiset farkut ovat täällä! Farkut Alberto, vaaleansininen puuvillapaita Fynch-Hatton, irtotakki Cavaliere, taskuliina Amanda Christensen, punainen päähine Stetson, mokkanahkaiset beiget loaferit PBO.

Valkoiset Alberton puuvillafarkut sopivat siistiin ja raikkaaseen kevätpukeutumiseen.

Kevätmuoti hellii värien ystäviä! Vaaleansininen puuvillapaita Fynch-Hatton, irtotakki Cavaliere, punainen pellavapäähine Stetson ja taskuliina Amanda Christensen.

Albertolta löytyy housuja moneen eri käyttötarkoitukseen; farkkuja, puuvillahousuja, shortseja, suoria housuja, golfhousuja jne. Joten oli tyylisi sitten rento tai skarppi, tai tilaisuus casual tai juhlavan muodollinen, löytyy Albertolta sinulle juuri oikeantyyliset ja tilanteeseen sopivat housut.

Vaihda ilmettä väriä vaihtamalla

Näin kevään kynnyksellä Albertolta on saatavilla uusi ja upea mallisto pirteillä väreillä ja lämpimään vuodenaikaan sopivilla materiaaleilla varustettuna. Seuraavassa kuvasarjassa näytämme teille, kuinka pelkästään housuja ja päähinettä vaihtamalla voi saada muutosta tyylikkääseen casual -asukokonaisuuteen – aina ei siis tarvitse muuttaa koko asua päästä varpaisiin, jos kaipaa virkistävää vaihtelua. Tässä asussa tummansininen Oscar Jacobsonin pellavakankainen irtotakki, Stenströmsin vaaleansiniraitainen kauluspaita ja PBO:n tummansiniset mokkaloaferit on helppo yhdistellä eri väristen Alberton housujen ja Stetsonin päähineiden kanssa. Mikä look on sinun suosikkisi?

ALBERTO PANTS – LOOK 1: LÄMMIN BEIGE

Alberton lämpimän beiget puuvillahousut ja raikas kevätlook!

Tummansininen ja lämmin beige näyttävät hyvältä kimpassa.

ALBERTO PANTS – LOOK 2: PAAHDETTU KORALLI

Korallinväriset Albertot sopivat muuten sinisävyiseen asuun loistavasti.

Alberton puuvillahousut on supermukavat!

ALBERTO PANTS – LOOK 3: VAALEA KITTI

Alberton vaalean kitin sävyisillä puuvillahousuilla asukokonaisuus on hillityn hallittu, mutta silti keväisen raikas.

Yhtä aikaa mukavat ja tyylikkäät housut? Kyllä vain.

Joko sinä omistat tyylikkäät, hyvin istuvat ja laadukkaat keväthousut?

Tervetuloa liikkeeseemme haistelemaan sesongin uusia tuulia ja tutustumaan pirteään kevätmuotiin! Meiltä saat takuulaadukkaiden tuotteiden lisäksi aina henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua, iloisen rennolla meiningillä!