Suojaa näppisi tyylillä!

In Miesten asusteet, Miesten ulkoiluvaatteet by Harri Pii

”Ruohot, kasvit lakastuu, syksyn ilma pakastuu. Puut ja pensaat varjää ruska, luonnon valtaa lähdön tuska. Tuuli lehdet puusta ajaa, muuttolinnut muuttaa majaa.” Näiden Jukka Parkkisen ajankohtaisten sanojen siivittämänä toivotamme hyvää lokakuuta! Vaikka vietämme vasta lokakuun ensimmäisiä päiviä, ovat ilmat jo tuntuvasti viilenneet ja alamme pikku hiljaa laskeutua talven kaamokseen. Tiesitkö, että keskilämpötila näin lokakuussa Jyväskylän leveysasteilla painuu alle viiden asteen ja keskimääräinen sademäärä on reilu 60mm? On myös enemmän kuin mahdollista, että osa sateesta näyttäytyy lumen muodossa – näin tapahtui esimerkiksi 21.10.1992, jolloin rikottiin ennätyksiä, kun Jyväskylä peittyi jopa 30cm paksuiseen lumipeitteeseen.

Satoi tai paistoi, tuli vettä tai lunta, on syksy virallisesti täällä ja viimeistään nyt on aika kaivaa lämpimät syystakit ja asusteet, mm. viimalta suojaavat käsineet talvikätköistä esille – ja päivittää ne syyssesongin uutuuksilla. Nahkaiset käsineet ovat tyylitietoisen pukeutujan valinta – ja laatutietoinen valitsee Sauson nahkakäsineet. Lue postauksemme, niin tiedät miksi.

Sauson Peccary-käsineet ovat brändin maailmankuulu klassikko ja ne on tehty kestämään vuosien käyttöä.

Upeat, villisian nahkasta valmistetut Sauson Peccary-käsineet viimeistelevät syystyylin. Villakangastakki Cavaliere, huivi Amanda Christensen.

Näppituntumaa Sausolta

Mukavia, kestäviä ja tyylikkäitä käsineitä ei enää saa mistään, näin kuulee usein sanottavan. Me Aaron’silla olemme kuitenkin eri mieltä. Sauso on kohta 90-vuotias suomalainen käsinebrändi, jonka nahkakäsineet kuuluvat maailman parhaimmistoon; käsineet on valmistettu käsin venytetyistä ja leikatuista, huippulaadukkaista ja kestävistä nahoista, ja loistavan istuvuuden takaa jo vuosisatoja vanha pöytäleikkausmenetelmä. Alun perin Sauson käsineet valmistettiin Suomessa Järvenpäässä, mutta käsityötaitoisten jäätyä eläkkeelle on tuotanto siirretty Unkarin Pecsiin, jota pidetään Euroopan laatukäsineiden keskuksena. Joten vaikka valmistusmaa on vaihtunut, on Sauson laatu edelleen huippuluokkaa.

Sauson Peccary-käsineitä on saatavilla myös tyylikkäinä tummansinisinä. Viininpunainen villakangastakki Cavaliere, huivi Amanda Christensen, päähine Stetson.

Sauson käsineet ovat yhtä aikaa tyylikkäät, mukavat ja kestävät.

Jokaisessa Sauson nahkakäsineessä on noin 100 käsityövaihetta ja ompeleissa on käytetty 35-40 metriä lankaa, joten ne on tehty kestämään.

Yhden talven ilo?

Moni ajattelee, että on normaalia, jos nahkakäsineet kestävät vain yhden talven ajan. Valitettavan moni hanskapari pettääkin jo lyhyen käytön jälkeen ompeleiden kohdalta tai nahka kuluu puhki. Näin ei kuitenkaan saisi olla, vaan käsineiden tulisi kestää käyttöä ja kulutusta paljon pidempään. Toki käytön ja keston suhteen tulee aina huomioida käyttötarkoitus, eli mihin tarkoitukseen hanskapari on tehty. Ja valitettavasti halpa harvoin on hyvää ja kestävää, myöskään nahkakäsineissä. Eli aina ennen kuin maksat, tutki käsineitä lähemmin; nahkan paksuutta ja laatua, niiden istuvuutta ja muotoilua, ompeleita ja viimeistelyä, vuoren materiaalia jne. Jo lyhyen tsekkauksen jälkeen varmasti huomaat, ovatko käsineet laadukkaat ja ostamisen arvoiset – ja vaikka joutuisitkin maksamaan niistä hieman enemmän, se kannattaa.

Pirteä syyslook suojaa viimalta! Nahkakäsineet Sauso, villakangastakki Cavaliere, huivi Amanda Christensen, nahkainen päähine Stetson, housut Alberto, nahkakengät Oscar Jacobson.

Korkinväriset Sauson nahkahanskat ovat supertrendikkäät!

Luksusta arkeen

Sauso valmistaa tyylikkäitä ja kestoltaan erinomaisia nahkakäsineitä, tuomaan luksusta arkeen. Brändi käyttää tuotteissaan huippulaatuista nahkaa, joka on peräisin vain hyvinvoivista eläimistä; villisian nahka tulee Perusta, lammasnappa Etiopiasta, peurannahka Suomesta ja USA:sta, poronnappa ja mokka Suomesta. Jokaisessa Sauson nahkakäsineessä on noin 100 käsityövaihetta ja niissä on käytetty 35-40 metriä lankaa – ompeleissa ei siis ole säästelty ja ne on tehty kestämään. Erityisesti Sauson villisian nahkasta valmistetut Peccary -käsineet ovat kestoltaan loistavat; nahkan luvataan kestävän vuosien ajan ja tarvittaessa kulunut vuori voidaan uusia, jonka jälkeen käsineet ovat taas kuin uudet.

Sauson pirteän punaiset ajohanskat ovat peuran nahkaa. Sauso hankkii tuotteidensa nahkan Saksan kautta, jossa mm. värjäykseen käytetyt värit ovat tarkkaan valvottuja ja säädeltyjä.

Upea punainen ajohanska on takuulaadukasta Sausoa.

Klassista vai trendikästä?

Myös käsineiden suhteen klassiset mallit ja värit ovat monikäyttöisiä, sillä ne sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen ja on helppo yhdistellä erilaisten asujen kanssa. Jos olet perusmustan ystävä, mutta kaipaat pientä piristystä kaamoksen keskelle, valitse tummansiniset tai tummanruskeat nahkahanskat. Tai jos tykkäät valita asusteisiisi trendikkäitä värejä, myös sinulle löytyy hienoja vaihtoehtoja sesongin uusista nahkakäsineistä. Oli tyylisi tai mieltymyksesi millainen tahansa, se on varmaa, että Sauson nahkaisesta käsineparista saat tyylikkään ja pitkäikäisen kumppanin itsellesi.

Saisiko olla korkinväriset, tummansiniset vai tummanruskeat Sausot?

Meiltä Aaron’silta löydät loistavan valikoiman hienolaatuisia syksyn asusteita – meillä myynnissä mm. korkealuokkaiset Sauson nahkakäsineet miehille. Tervetuloa sovittelemaan ja valitsemaan parhaat päältä!

Sauso on valmistanut korkealuokkaisia nahkakäsineitä jo vuodesta 1929.