Uutta meillä: The Art of Belt by LINDENMANN -salkut

In Miesten asusteet by Harri Pii

Kätevä työlaukku on monelle tarpeellinen. Kun työlaukkuun täytyy mahtua läppäri ja tärkeitä papereita, on paras laukkumalli silloin jämäkkä salkku, jossa tärkeä sisältö pysyy siistissä järjestyksessä. Hyvä työsalkku on myös tarpeeksi tilava, sisältää käytännöllisiä taskuja ja on valmistettu mieluiten nahkasta – laadukkaasta sellaisesta. Kun salkku on käytännöllisten seikkojen lisäksi tyylikkäästi muotoiltu ja miellyttää käyttäjänsä silmää, voidaan puhua jo laukkujen valioyksilöstä.

Jos tarvitset työlaukkua lähes päivittäin, on sen käyttöarvo silloin suuri. Joten miksipä et valitsisi salkkua, joka palvelee sinua vuosia ja joka näyttää kaiken lisäksi hyvältä? Liikkeeseemme saapui juuri upeita The Art of Belt by LINDENMANNin uusia työsalkkuja, jotka esittelemme teille seuraavaksi. Lindenmann on saksalainen, vuonna 1961 perustettu brändi, joka on tunnettu laadukkaista nahkaisista vöistä ja asusteista. Joten jos etsit parhaillaan laadukasta nahkaista työsalkkua tai pohdit lahjaa jollekin, jolla on jo kaikkea (paitsi tyylikästä salkkua), tässä muutama varteenotettava vaihtoehto.

Työlaukkua tarvitsee yleensä päivittäin eli sillä on suuri käyttöarvo, jonka vuoksi siihen on järkevää panostaa.

Jos etsit laukkua jokapäiväiseen käyttöön, valitse laukku, joka on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta nahkasta.

Musta salkku kahdella soljella

Tämä särmikäs musta salkku on klassisen tyylikäs ja valmistettu mustasta kiiltäväpintaisesta nahkasta. Kahdella soljella kiinnitettävä läppä suojaa laukun sisältöä ja sisällä on runsaasti erikokoisia taskuja, joista osa ovat vetoketjulla suljettavia. Salkussa on irroitettava olkahihna, joten sitä voi kantaa myös olalla.

The Art of Belt -salkku on valmistettu laadukkaasta nahkasta ja se on klassisen tyylikäs.

Soljellisen läpän alta löytyy iso sisätasku, välitasku, vetoketjullisia taskuja sekä pienemmät etutaskut.

Laukussa on irroitettava olkahihna, joten sitä voi pitää rennosti olalla tai kantaa kädessä.

Musta salkku yhdellä soljella

Tämä salkkumalli on ajattoman tyylikäs valinta miehelle kuin miehelle. Salkku on valmistettu hienolaatuisesta nahkasta, jonka pinta on käsitelty pehmeäksi. Salkussa on runsaasti käytännöllisiä välitaskuja sekä vetoketjulla suljettavia pieniä taskuja. Myös tätä laukkuyksilöä voit halutessasi kantaa olalla, niin ikään irroitettavan olkahihan ansiosta.

Ajattoman tyylikäs The Art of Belt -salkku sopii monen miehen makuun.

Salkku on valmistettu mustasta, pehmeäksi käsitellystä nahkasta.

Laukussa on runsaasti sisätaskuja sekä isompia että pienempiä vetoketjullisia taskuja.

Ruskea salkku yhdellä soljella

Tämä salkku on ruskea versio aiemmin esitellystä salkkumallista. Salkun nahka on erittäin hienolaatuista ja pehmeäksi käsiteltyä nahkaa. Ruskeanahkainen salkku sopii miehelle, joka pitää maanläheisistä väreistä tai kaipaa luottokumppaniltaan hieman rouheampaa ulkonäköä.

Jos kaipaat salkkusi väriksi muuta kuin mustaa, valitse silloin The Art of Belt -salkun tummanruskea yksilö.

Salkussa on irroitettava ja klipseillä kiinnitettävä olkahiha, joten sitä voi kantaa myös kätevästi olalla.

Hienolaatuinen, ruskea nahkasalkku on muotoilultaan yksinkertaisen tyylikäs.

The Art Of Belt by LINDENMANN -sarjan salkut ovat muotoilultaan miehekkäitä, ja ne on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä nahkasta.

Laadukkaat, ajattoman tyylikkäät nahkalaukut kestävät käyttöä ja ne ovat aina muodissa. Liikkeessäämme on pieni valikoima laatubrändien valmistamia nahkalaukkuja niin työkäyttöön, vapaa-aikaan sekä matkustamiseen. Valikoimamme vaihtuu usein ja meillä on myynnissä myös paljon yksittäiskappaleita, joten suosittelemme vierailemaan liikkeessämme usein. Jos toiveidesi mukaista laukkua ei löydy meiltä heti, on meidän mahdollista tilata se sinulle toimittajiemme välityksellä.

Tervetuloa laukkuostoksille!