Tanssien Tähtiin yhdessä Cavalieren kanssa

In Juhlapukeutuminen, Miesten puvut, yhteistyö by Harri Pii

Viikko sitten perjantaina saimme nauttia upeasta tanssishowsta, kun Tanssien Tähtiin -kiertue rantautui Jyväskylän Paviljongille. Show toi ensimmäistä kertaa samalle lavalle Tanssii Tähtien Kanssa -tv-ohjelmasta tutut ammattitanssijat Ansku Bergströmin, Marko Keräsen, Kia Lehmuskosken, Jurijs Trosenkon, Jutta Heleniuksen, Sami Heleniuksen, Saana Akiolan, Katri Mäkisen sekä Mikko Ahdin/Jani Rasimuksen, yllätysesiintyjien kera. Kiertue starttasi 7.3 Helsingin Kulttuuritalolta ja reilu kuukauden ajan show kiersi viihdyttämässä kaikissa Suomen suurimmissa kaupungeissa. Tunnin mittainen näytös oli täynnä upeita hetkiä, ja se kirjaimellisesti tempaisi mukaansa myös meidät yleisössä istuvat.

Tanssien Tähtiin -kiertue toi Jyväskylän Paviljonkiin tunnetta ja upeita tanssiesityksiä.

Tanssien Tähtiin -shown lavalla valssin pyörteissä upeat Jutta & Sami Helenius.

Entä mitä tekemistä meillä ja Tanssien Tähtiin -kiertueella sitten on? Showssa nähtiin useita näyttäviä pukuja, mutta miestanssijoiden ns. ”backstage”-pukuina nähtiin tyylikkäät Cavalieren siniset puvut. Meillä Aaron’silla on Cavalieren edustus ja liikkeessämme on runsas valikoima brändin pukuja, housuja ja irtotakkeja – myös shown miestanssijoiden yllä nähty puku löytyy valikoimastamme, viidessä eri värissä. Tässä postauksessa haluammekin esitellä Teille hieman Cavalieren brändiä sekä tarkemmat speksit miestanssijoiden yllä nähdystä Cavalieren puvusta – voisiko se olla Sinun seuraava pukuhankintasi?

Tanssien Tähtiin -showkiertue toi ensimmäisen kerran samalle lavalle Tanssii Tähtien Kanssa -tv-ohjelmasta tutut ammattitanssijat. Shown backstagella miestanssijoiden yllä nähtiin upeat Cavalieren puvut, jonka muokkaukset on tehty helsinkiläisen Vaatturiliike Sauman toimesta. Sama Cavalieren puku on saatavilla myös meiltä Aaron’silta, viidessä eri värissä. Kuva: Elevent Group Oy

Miksi Cavalieren puku?

Cavaliere on ruotsalainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1973. Brändin ideana on ollut tarjota korkealuokkaisia, mutta kohtuuhintaisia pukuja, kaikille pukujen ystäville. Cavalieren puvut myötäilevät klassisen ajattomia linjoja, mutta kankaat ja värit vaihtuvat sesonkien mukaan.

Cavaliere valmistaa tuotteensa vastuullisesti Euroopassa, tehdas sijaitsee pienessä Jesenikin kaupungissa Tsekeissä. Cavalieren puvut valmistetaan perinteiseen italialaiseen tyyliin ”Sartorial Make” -konseptin mukaisesti eli irtoliinoituksilla, jolloin puvuntakin vaippaosa valmistetaan täysin ompelemalla, ilman massatuotannon mukana tuomia liimakankaita. Näin takista saadaan istuvuudeltaan loistava ja se säilyttää muotonsa vuodesta toiseen. Cavaliere käyttää tuotteissaan vain korkealaatuisia kankaita ja takkien olkapäät räätälöidään ja istutetaan aina käsityönä, parhaan laadun ja istuvuuden takaamiseksi. Kun haluat vaatteiltasi ajatonta tyylikkyyttä, korkeaa laatua, kestävyyttä ja istuvuutta, on valintasi silloin Cavaliere.

Tarvitsetko puvun työkäyttöön, juhlaan tai tyylikkääseen edustamiseen? Cavalieren laadukkaat ja tyylikkäät puvut sopivat moneen käyttötarkoitukseen. Puvun tyyliä voit vaihtaa vain asusteita vaihtamalla.

Cavaliere Paxton -puvuntakki

Tanssien Tähtiin -shown backstagellakin nähdyt pukutyylit on rakennettu Cavalieren Paxton-puvuntakilla ja Paul-housuilla. Cavalieren pukukokonaisuudet rakennetaan aina mix&match-tyylisesti, jolloin asiakkaalle voidaan löytää juuri hänen vartalotyypillensä parhaiten istuvat puvun ylä- ja alaosa. Kokovaihtoehtoja on runsaasti ja eri vartalotyypit on huomioitu mitoituksissa.

Paxton-puvuntakki on

  • yksinkertaisesti napitettu
  • valmistettu ”Sartorial Make” -konseptin mukaisesti eli irtoliinoituksilla, eli takin vaippaosa on valmistettu ompelemalla, ilman minkäänlaisia liima-aineita.
  • ajan hengen mukainen ja malliltaan kapea.
  • valmistettu korkealaatuisesta Vitale Barberiksen Super 110-villakankaasta.
  • saatavilla seuraavan kokoisina: 44-58, pidennetty 146-154 sekä C-88-C-112

Samainen Cavalieren puku oli myös Nooralotta Nezirin puolison Villen valinta, lue postaus aiheesta täältä.

Cavalieren Paxton -puvuntakki on muotokieleltään ajattoman tyylikäs, ja se sopii kaiken ikäisille miehille, sekä erilaisille vartalotyypeille.

Laadukkaan puvun tunnistaa huolellisesti työstetyistä yksityiskohdista.

Cavalieren Paxton/Paul -puku on valmistettu italialaisesta Vitale Barberiksen Super 110 -kankaasta, joka on todella hienolaatuista villaa. Lue täältä, miksi villa on pukukankaiden kuningasmateriaali.

Cavalieren puvut valmistetaan vastuullisesti Euroopassa, brändin tehdas sijaitsee Tsekeissä. Cavalieren puvuissa käytetään pääasiassa italialaisia kankaita.

Cavaliere Paul -puvunhousut

Cavalieren Paxton-puvuntakin kanssa yhteensopivat Paul-housut ovat malliltaan kapeat – vaihtoehtoisesti asiakas voi valita väljemmän Patrick-housun.

Cavalieren Paul-housut on

  • valmistettu ilman kankeita etulevyjä
  • istuvuudeltaan kapeat
  • valmistettu korkealaatuisesta Vitale Barberiksen Super 110-villakankaasta
  • saatavilla seuraavan kokoisina: 46-58, pidennetty 146-154 sekä C-sarja C-92-C112

Cavalieren Paul-housut ovat malliltaan istuvat ja ne laskeutuvat kauniisti, hienolaatuisen kankaan ansiosta.

Myös laadukkaan puvunhousun tunnistaa viimeistellyistä yksityiskohdista.

Cavalieren puku on saatavilla viidessä tyylikkäässä värissä: mustana, tummansinisenä, sinisenä, grafiitinharmaana sekä vaaleanharmaana. Mikä sävy on sinun mieleesi?

Cavalieren pukua on saatavilla viidessä tyylikkäässä värissä.

Jotta puku istuisi kantajalleen täydellisesti, vaatii se yleensä pieniä mittamuutoksia, esimerkiksi lyhennyksiä/pidennyksiä lahkeisiin tai hihoihin. Ammattitaitoinen pukumyyjä osaa katsoa, mitä muutostöitä pukuun tulee tehdä, jotta se istuu asiakkaalle just eikä melkein. Kaikki tarvittavat muutostyöt teemme omassa ompelimossamme, oman vaatturimme toimesta, joten lähtiessäsi meiltä, pukusi istuu täydellisesti.

Cavalieren kevään uutuudet ovat juuri saapuneet, joten nyt on loistava aika tulla tutustumaan brändin laajaan valikoimaan – merkiltä on saatavilla upeita pukuja, housuja ja irtotakkeja. Tai jos kaipaat puvultasi hieman enemmän, kuin mitä valmiit vaihtoehdot voivat tarjota, on valintasi silloin Cavalieren mittatilaus- tai mittamuutospuku. Tule käymään, kerromme mielellämme lisää.

Tervetuloa palvelevaan ja ammattitaitoiseen liikkeeseemme!