Herrasmies ja hurmuri

In Juhlapukeutuminen, Miesten puvut, yhteistyö by Harri Pii

Kiitos postauksen tyylikkäille malleille JYP:in Robert Rooballe (#88) ja Alex Lindroosille (#51)!

Tänä syksynä pyörähti käyntiin neljäs yhteistyövuotemme Keski-Suomen lippulaivajoukkue JYP:in kanssa; vuodesta 2016 saakka olemme vaatettaneet liigajoukkueen valmennustiimin sekä seuraorganisaation, joten tälläkin kaudella pelaaja-aitiossa valmennuksen yllä nähtävät tyylikkäät pukukokonaisuudet ovat meidän käsialaamme. On ollut ilo olla omalla panoksellamme mukana tukemassa seuran ja joukkueen yhteistä matkaa.

JYP:in kausi pyörähti käyntiin reilu viikko sitten, ja luvassa on takuulla mielenkiintoinen liigakausi; joukkue on saanut uutta verta sekä pelaajistoon että valmennustiimiin, joten jännityksellä jäämme seuraamaan, millaisia peliesityksiä ja elämyksiä joukkue meille tänä vuonna tarjoilee.

Meillä on ilo ja kunnia vaatettaa JYP:in seuraorganisaatio ja valmennustiimi edustuskuntoon myös kaudella 2019-2020!

Neljännen yhteistyövuoden kunniaksi saimme joukkueen riveistä kaksi energistä pelaajaa, Robert Rooban ja Alex Lindroosin, piristämään päiväämme ja esittäytymään blogimme lukijoille häikäisevän upeissa pukutyyleissä; Harri oli valinnut herroille erittäin särmät, 1930-lukua henkivät, mutta myös tähän päivään täydellisesti sopivat pukukokonaisuudet, jotka istuivat heille kuin valettu.

Aika tyylikkäitä pelimiehiä, vai mitä sanotte? 

Robert ja Alex – herrasmies ja hurmuri, valmiina edustamaan!

Robin tummanpuhuva herrasmieslook vs. Alexin hurmaavan harmaa pukutyyli.

Robin vekkuli herrasmiestyyli

Harri valitsi JYP:issä neljättä kauttaan pelaavalle Robert ”Robi” Rooballe todella hienostuneen, ”jotain vanhaa hyvää aikaa” huokuvan pukukokonaisuuden, jonka 191cm pitkä herra kantoi täydellisen tyylikkäästi – ja asiaankuuluva pilke silmäkulmassa, tottakai. Wilvorstin tummansininen puvuntakki, solmio ja liivi sekä Cavalieren housut yhdistettynä klassisen valkoiseen Eternan kauluspaitaan ja Amanda Christensenin lierihattuun näyttävät yhdessä täräyttävän upeilta! Tyylin kruunaa Playboyn mustanahkaiset solkikengät ja väripilkun virkaa tummanpuhuvassa asukokonaisuudessa toimittaa punainen kävelykeppi.

Jos tämä pukutyyli ei käännä ihastuneita katseita, niin ei sitten mikään!

JYP:issä neljättä kauttaan pelaava Robert Rooba on syntynyt Tallinnassa ja nuoresta iästään huolimatta noussut Viron jääkiekossa jo ”kulttipelaajan” maineeseen. Pelaajakuva Jiri Halttunen.

Robin yllä Wilvorstin upea tummansininen puvuntakki, liivi ja solmio, housut Cavaliere. Kauluspaita Eterna, lierihattu Amanda Christensen ja mustat soljelliset nahkakengät Playboy.

Aina asenteella – kaukalossa ja sen ulkopuolella!

Kun puku istuu täydellisesti, ja se on valmistettu laadukkaasta ja hienosta materiaalista, kuten villasta, on se päällä miellyttävää olla ja liikkua – mallia näyttää Robert.

Linkin hurmaava pukulook

Alunperin Sipoon Wolfin kasvatille, Alex ”Linkki” Lindroosille, Harri valitsi todella näyttävän puvun, joka sopii 194cm pitkälle ja valoisalla hymyllä varustetulle puolustajalle kuin nenä päähän. Cavalieren hienostuneen harmaa, glencheck-ruudullinen liivipuku yhdistettynä vaaleansiniseen Eternan kauluspaitaan sekä Amanda Christensenin vaaleanpunasävyiseen solmioon ja taskuliinaan sopii miehelle, jolla on pokkaa näyttää hemmetin hyvältä! Konjakinruskeat Playboyn chelseabootsit ja Saddlerin nahkavyö, sekä Stetsonin nahkainen lätsä täydentävät upean pukukokonaisuuden täydellisesti.

Kukapa ei haluaisi näyttää yhtä tyylikkäältä kuin Linkki?

Alex Lindroos on JYP:in raamikas puolustaja, joka on aiemmin pelannut mm. JYP-Akatemiassa ja Heinolan Peliitoissa. Pelaajakuva Jiri Halttunen.

Pitkä ja urheilullinen vartalo haastaa pukumyyjän, mutta otamme haasteen kuin haasteen ilomielin vastaan – teemme kaikki tarvittavat mittamuutokset pukuihin ja vaatteisiin vuosien kokemuksella, omassa ompelimossamme, oman vaatturimme toimesta, joten lähtiessäsi meiltä pukusi istuu täydellisesti!

Linkin yllä oleva Cavalieren harmaa liivipuku hehkuu upeasti vaaleansinisen Eternan kauluspaidan, Amanda Christensenin vaaleanpunasävyisen solmion ja taskuliinan, sekä konjakinruskeiden Saddlerin vyön ja Playboyn bootsien kanssa.

Alex näyttää mallia, kuinka hymy on myös tyylikkään (peli)miehen pätevin asuste!

Kumpi pukutyyli kolahti enemmän; Robin särmä herrasmiestyyli vai Linkin charmantti hurmurilook?

Iso kiitos Robert ja Alex käynnistä, ja onnea ja menestystä kauden peleihin! Kiitos JYP hyvin sujuneesta yhteistyöstä ja kaikkea hyvää tulevalle pelikaudelle – olemme hengessä mukana!

Tulevana perjantaina 27.9.2019 toimimme otteluisäntänä JYP:in kotipelissä, kun vastaan asettuu Porin Ässät. Nähdään siis pelissä! Voit ostaa liput peliin ennakkoon täältä.

Psst! Muistatko JYP:in Janne Kolehmaisen ja Robert Rooban pukutyylit parin vuoden takaa? Tuon postauksen voit tsekata täältä.