Joulu on taas – anna lahjaksi tyyliä!

In Lahjaideat, Miesten pukeutuminen by Harri Pii

Niin on taas koittanut se aika vuodesta, kun on lupa hengähtää ja rauhoittua joulunviettoon; tasan viikon kuluttua moni meistä jo rentoutuu joulusaunassa, herkuttelee joulupuurolla tai katselee joulupukin kuumaa linjaa. Perheen pienimmät, ja miksei isommatkin, jännittävät joulupukkia ja joululahjoja. Joulunodotus tuo iloa ja valoa vuoden pimeimpiin päiviin ja aivan kuin huomaamatta päivä alkaa jälleen pidentyä.

Tiesittekö, että joululahjojen antaminen on joulua vanhempi tapa, sillä jo kristinuskon alkutaipaleilla roomalaiset lahjoivat toisiaan keskitalven juhlapäivien yhteydessä? Myöhemmin joululahjojen antamisesta tuli kristittyjen perinne ja se perusteltiin sillä, että myös itämaan tietäjät toivat Jeesus-lapselle lahjoja. Tänäkin päivänä joululahjat ovat olennainen osa pohjoismaista jouluperinnettä.

Joulun parhaat lahjat ovat tarpeellisia, laadukkaita ja kestäviä. Harrin päällysneule ja rollneck Stenströms, joulunpunainen huivi Amanda Cristensen.

Mitäpä jos paketoisit pukinkonttiin jotain tyylikästä ja laadukasta päällepantavaa? Harrin päähine Stetson, trendikkäät vekilliset villakangashousut FRENN Helsinki, vyö Bassa Collina.

Joko sinä olet hankkinut lahjat perheen miesväelle? Jos aputontuntyöt ovat näiltä osin vielä kesken tai aiheuttavat päänvaivaa, on postaus kirjoitettu sinua ajatellen. Seuraavaksi nimittäin esittelemme pari tarpeellista ja tyylitietoiselle miehelle sopivaa lahjaideaa.

Lämmittävä asuste

Talvi tuntuu saapuvan vuosi vuodelta myöhemmin, kuin myös tänäkin vuonna talven kylmyys odottaa vasta edessä päin. Pakkaselta suojaavat, lämpimät ja laadukkaat asusteet, kuten päähineet, huivit ja nahkakäsineet, ovat aina tarpeellisia ja mieluisia lahjoja saada, sillä niille löytyy runsaasti käyttöä tulevina kuukausina. Kun satsaat laadukkaisiin materiaaleihin ja brändeihin, on lahjasta iloa lahjansaajalle vuosiksi eteenpäin.

Hienolaatuiset ja pehmeät Amanda Christensenin huivit ovat 100% villlaa. Nahkaiset päähineet Stetson. Miksi villa on ylivoimainen materiaali mm. asusteissa? Lue tämä, niin tiedät miksi.

Vihreä tweedpäähine Salon lakkitehdas, vaalea päähine Stetson, 100% merinovillainen neuletakki Stenströms.

Jokainen mies tarvitsee laadukkaat ja kestävät nahkakäsineet! Amanda Christensenin ruskea nahkakäsine on lammasnappaa, vaalenruskeat ja mustat Sauson käsineet ovat peurannahkaa. Sauso on suomalainen käsinevalmistaja, jonka tuotteet on tehty kestämään. Lue lisää brändistä sille omistetusta postauksestamme tästä.

Neulepoolo

Pehmeä, laadukkaasta luonnonmateriaalista valmistettu neulepoolo on todella monikäyttöinen talviajan vaate – ja oiva lahjavalinta miehelle kuin miehelle. Neulepoolon voi pukea ulkoilutakin alle, tai rennosti suorien housujen tai farkkujen kaveriksi. Tämän hetken trendikkäin pukeutuja yhdistää pooloneuleen siististi puvun tai irtotakin kanssa.

Tyylitietoinen ja trendikäs pukeutuja valitsee hienon pooloneuleen irtotakin kaveriksi. Formal Fridayn irtotakki on 100% merinovillaa, ”rollneck” pooloneule Fynch-Hatton, 100% villainen taskuliina Amanda Cristensen.

Kauden tyylikäs värivalikoima ”rollneckeistä”, eli meille suomalaisille tutuista poolopaidoista. Vihreä ja viininpunainen neule Fynch-Hatton, muut Stenströms.

Neulepaita – tai takki

Neulepaidat ja -takit kuuluvat jokaisen tyylitietoisen miehen vaatekaappiin, varsinkin näin talvikuukausina. Neule on helppo yhdistää osaksi casualia asua, pukemalla se puuvillapaidan tai kauluspaidan päälle. Neuletakit toimivat myös niinikään todella monikäyttöisinä vaatekappaleina, sillä niiden avulla voit luoda sekä rentoja että skarppeja asukokonaisuuksia. Anna lahjaksi hienolaatuinen neule – ja lahjansaaja kiittää!

Fynch-Hattonin hienolaatuiset villaneuleet ovat laatutietoisen valinta.

Rento ja tyylikäs look syntyy FRENN Helsingin merinovillaisella neuletakilla ja Petrifunin ruudullisella kauluspaidalla.

Talvikeleille lämpöä! Upea teddyvuorellinen neuletakki Fynch-Hatton, kauluspaita Stenströms.

Laadukas kauluspaita

Ovatko miehesi kauluspaidat jo parhaimmat päivänsä nähneitä tai kaipaako paitaosasto hieman piristystä? Meiltä löydät laadukkaat Stenströmsin, Eternan, Guide Londonin, Matexin sekä Petrifunin kauluspaidat, joiden valikoimista löydät sekä yksiväriset että sesonkien mukaan vaihtuvat kuviolliset kauluspaidat. Tällä hetkellä erilaiset kuosit ja kuviot ovatkin todella ajankohtaisia, joten jos haluat lahjoa miestäsi sesongin trendikkäimmällä paidalla, kääri lahjapakettiin tyylikäs ruutu- tai kukkakuosinen kauluspaita, siihen sopivien asusteiden kera.

Trendikäs kauluspaita Stenströms, kullansävyinen rusetti Matex.

Hienolaatuinen kauluspaita on monelle miehelle mieluisa lahja. Paita Stenströms, solmio ja taskuliina Amanda Cristensen.

Mukavat alusvaatteet

Tyylikäs pukeutuminen lähtee aina mukavista alusvaatteista, joten laadukkaat ja kantajalleen hyvin istuvat alushousut eivät koskaan ole hutiostos. Napakat ja hienolaatuisesta puuvillasta valmistetut Albertot sopivat monen miehen makuun ja on pomminvarma lahjavalinta boxereiden ystäville.

Alberto tietää, miten boxereiden kuuluu istua ja tuntua!

Lahjaksi lahjakortti?

Jos perheesi miesväki arvostaa laadukkaita ja tyylikkäitä vaatteita sekä yksilöllistä asiakaspalvelua, anna heille lahjaksi Aaron’sin lahjakortti. Meiltä löytyy laaja valikoima miesten laadukkaita vaatteita vapaa-aikaan, töihin sekä juhlaan, joista jokainen tyylitietoinen mies löytää varmasti mieluista ja tarpeellista päällepantavaa, asiantuntevan ja ystävällisen henkilökuntamme avustuksella.

Aaron’sin blogi hiljenee joulunviettoon, mutta palaamme ajankohtaisten pukeutumisasioiden äärelle jälleen parin viikon kuluttua, 31.12.

Rauhallista joulunaikaa kaikille lukijoillemme!
Tv. Aaron’sin väki