Muotipäivät 2021: Aaron´sin syksyn upeat puvut ja tyylikkäät lookit!

In Juhlapukeutuminen, Miesten pukeutuminen, yhteistyö by Harri Pii

Viikko sitten viikonloppuna meillä Jyväskylässä järjestettiin jo 16. kerran aina yhtä valovoimainen Muotipäivät-tapahtuma Fashion Unitin ja Johanna Soilun toimesta. Mukana oli suuri määrä jyväskyläläisiä tyyliin ja pukeutumiseen erikoistuneita yrityksiä, ja upeat näytökset tarjoilivat runsain määrin silmänruokaa ihan jokaiselle tyylistä kiinnostuneelle silmäparille.

Muotipäivien näytökset juonsi Juri Silvennoinen. The Main showssa mies nähtiin myös catwalkilla esittelemässä syksyn vaatteita.

Myös me olimme tänäkin vuonna mukana näytöshumussa, esittelemässä tulevan syksyn sekä talven miesten muodin uusia tuulia. Harri stailasi näytöksiin yhteensä yhdeksän erilaista lookia: siistejä casualeja asukokonaisuuksia oli mahdollista ihailla Fall Fashion Trends -näytöksessä ja viileän tyylikkäitä juhlalookeja puolestaan The Main Showssa. Näytöksien asut ikuisti kuviksi aina yhtä timanttinen Pasi Hakala /Studio Varjo. Hänen kuvilleen annammekin nyt pääroolin tässä postauksessa.

Joten olkaapa hyvät, kuvasatoa Muotipäivien näytöslavoilta: syksyn upeimmat puvut ja tyylikkäimmät lookit a´la Aarons!

Fall Fashion Trends -näytöksessä esittelimme tyylikkäitä ja trendikkäitä casualeja syyslookeja! Syksyllä mies pukeutuu hyvin istuviin ja skarppeihin vaatteisiin, mutta pilke silmäkulmassa. Sesongin kankaat ovat pehmeitä ja rouheita, väreissä näkyy klassisten perusvärien rinnalla mausteisia ruskan värejä. Syksyn kauluspaidoissa esiintyy edelleen isoja ja näyttäviä printtejä.
Santulla on yllään Guide Londonin upea kolmiosainen pukukokonaisuus. Beigessä puvussa on hillitty ja ajattoman tyylikäs ruutukuosi. Amanda Christensenin huivi ja Stetsonin päähine tuo habitukseen rentoutta. Solmio ja taskuliina Matex.
Miikan casual asukokonaisuus on klassinen ja vakuuttava yhdistelmä mukavia, pehmeitä ja laadukkaita materiaaleja. Pirteä rusetti + olkaimet tuovat muuten väreiltään hillittyyn asuun sopivaa leikkimielisyyttä. Irtotakki Cavaliere, sammarit Meyer, kauluspaita Petrifun, päähine Stetson, rusetti Matex, olkaimet Helsingin Olkain, huivi Amanda Christensen, työsalkku Saddler.
Myös syksyllä saa pukeutua väreihin – persoonallisuus on aina muodissa! Aten asukokonaisuus on nappi valinta trendikkäälle pukeutujalle esimerkiksi rentoihin perhejuhliin. Vaalea eläväpintainen irtotakki on todella raikas ja nuorekas.
Asu, joka tuo takuulla hymyn huulille! Irtotakki Guide London, puuvillachinot Alberto, kauluspaita Petrifun, rusetti ja taskuliina Matex, olkaimet Helsingin Olkain. Oletko rusetti- vai solmiomiehiä? Lue täältä postauksemme aiheeseen liittyen.
Jessen esittelemä urbaani syyslook tuo mieleen kasarin loppupuolen isoine olkatoppauksineen ja bukleekankaineen. Pirteä printtipaita ja lierihattu on balanssissa muuten hillittyjä värejä edustavan asun kanssa. Tummanvihreä taskuliina ja olkaimet tuovat asuun mielenkiintoisen twistin.
Jessen irtotakki KC, kauluspaita Guide London, lierihattu Stetson, farkut Alberto, olkaimet Helsingin Olkain, taskuliina Matex.
The Main Show esitteli näiden tyylikkäiden herrasmiesten voimin Aaron´sin näkemyksen syksyn ja talven upeimmista pukulookeista!
Jurin yllä on upea liituraitakuosinen Guide Londonin puku, jonka voi asustaa oman maun mukaan joko hillityillä tai pirteillä asusteilla. Kun mies kantaa pukua yhtä vakuuttavasti kuin Juri, voi puvun kanssa huoletta yhdistellä rohkeitakin värejä ja asusteita ilman, että kokonaisuus näyttää yliampuvalta.
Atella on yllään herkullisen värinen Cavalieren 100% hienosta villakankaasta valmistettu puku! Asun avainsana on kontrastit: vaalea pukukokonaisuus ja tummanpuhuvat asusteet tekevät kokonaisuudesta todella näyttävän. Pssst! Tiesitkö, miksi villa on loistava pukumateriaali? Lue tämä villaa käsittelevä postauksemme, niin tiedät.
Aten puku Cavaliere, kauluspaita Petrifun, hattu Stetson, timanttileikattu rusetti ja taskuliina Matex. Leikkisät ruutukuosiset Helsingin Olkain -olkaimet kruunaavat nuorekkaan ja herkullisen pukulookin.
Santun yllä on upean harmaa, leikkaukseltaan kapealinjainen Cavalieren puku, johon Harri halusi yhdistää kukkaprinttiä sekä violettia paidan ja asusteiden muodossa. Musta nahkavyö näyttävän soljen kera tuo asuun vakuuttavuutta.
Santun puku Cavaliere, kauluspaita Petrifun, rusetti Matex, nahkavyö Saddler.
Jessen yllä on yksinkertaisen upea ja klassinen pukulook, jossa punaiset asusteet toimivat herkullisina katseenvangitsijoina. Puku Cavaliere, kauluspaita Petrifun, rusetti Matex, olkaimet Helsingin Olkain.
Santun sininen puku + pinkit asusteet ja vaaleansininen kauluspaita = näyttävä, trendikäs ja nuorekas look!
Sinisävyinen Cavalieren puku on todella monikäyttöinen, vain asusteita vaihtamalla se muuntautuu erilaisiin juhlatilaisuuksiin. Paita Petrifun, rusetti ja taskuliina Matex, olkaimet Helsingin Olkain.
Kiitos Muotipäivät 2021!

Iso kiitos Johanna Soilu ja Fashion Unit, oli ilo tehdä yhteistyötä. Kiitos Juri Silvennoinen ja Fashion Unitin upeat mallit Atte, Miikka, Jesse ja Santtu, tyylikkäästä esiintymisestä näytöslavalla. Kiitos Pasi Hakala / Studio Varjo loistavista kuvista. Kiitos Kampaamo Verstas miesten upeista kampauksista. Kiitos kaikille muillekin mukana oleille yrityksille ja yhteistyökumppaneille, sekä kaikille teille, jotka olitte näytöksiä paikan päällä katsomassa.

Tällaiset tapahtumat tuovat aina hyvää vaihtelua yrittäjän arkeen, mukava olla mukana. Ja mikä tärkeintä, nämä tuovat hyvää mieltä, iloa ja valoa aivan meille kaikille tässä haastavassa ajassa, ja sillä on iso merkitys!

Tervetuloa morjenstamaan meitä uudessa liikkeessämme, osoitteessa Kauppakatu 18. Meitä löydät laadukkaat puvut kaikenlaisiin juhlatilaisuuksiin, siistit työvaatteet ja casualit asukokonaisuudet vapaa-aikaan sekä erilaisiin edustustehtäviin, aina asiantuntevan palvelun kera. Meiltä myös ammattitaitoiset vaatturipalvelut! Tervetuloa!