Rennoin ottein ja ammattitaidolla – uusi puku Joel Jämsiselle!

In Juhlapukeutuminen, Miesten puvut, yhteistyö by Harri Pii

Huhtikuun loppu häämöttää, mikä tarkoittaa sitä, että kesän juhlallisuudet ovat aivan nurkan takana. Moni jakanee ajatuksen, että kulunut talvi on tuntunut todella pitkältä, joten lisääntyvä valo lämmittää tänä keväänä myös mieltä erityisen paljon. Kokoontumisrajoitusten värittämän talven vuoksi lukemattomat tilaisuudet sekä juhlat on jouduttu jälleen perumaan, ja vaikutukset ovat näkyneet monen alan ahdinkona – ja tuntuvat vielä pitkään. Vihdoin on lupa juhlia, ja tätä hetkeä onkin näin pukukauppiaan roolissa odotettu kuin kuuta nousevaa.

Puvuista puheenollen: miltä vaatekaappisi näyttää, olisiko tarvetta päivittää puku kesän juhlia varten? Kesän juhlijoille, sulhasille ja bestmaneille annammekin tärkeän neuvon: nyt on jo hyvä aika tulla sovittelemaan ja suunnittelemaan itselleen sitä oikeaa pukukokonaisuutta! Koronarajoituksien sekä Ukrainan tilanteen vaikutukset voivat näkyä myös toimitusketjujen hitautena, joten tänä vuonna on parempi olla ajoissa liikkeellä.

Nopeat peliliikkeet

Toki nopeat peliliikkeet eivät ole meille mikään ongelma silloin, kun vaatteet löytyvät suoraan hyllystä ja mahdolliset muutostyöt onnistuvat aikataulun puitteissa. Näin kävi esimerkiksi viime elokuussa, kun Joel Jämsinen, Big Brotherin voittajanakin tunnettu jyväskyläläisherra, asteli liikkeeseemme vain kaksi päivää ennen siskonsa hääjuhlaa: ”Mullahan oli aikaa suunnata pukukaupoille monta kuukautta, mutta päätin tarttua toimeen kaksi päivää ennen häitä, tottakai”, totesi Joel. Ja hän on itse asiassa aika tyypillinen suomalainen mies tässä suhteessa: puku ostetaan vasta silloin kun on tarve, ei hetkeäkään liian aikaisin.

Joel Jämsinen on Big Brother -voittaja vuosimallia 2020. Joel sanoo talossa asumisen olleen yksi hänen elämänsä parhaimpia kokemuksia.
Klassista tyyliä – toimii aina!

Joelilla oli aika vähän toiveita puvun suhteen, se kun ei ollut kuulunut hänen vaatekaappinsa arsenaaliin vuosikausiin: ”Mun edellinen pukuhan oli rippipuku 10 vuoden takaa, oli siis ehkä päivityksen aika. Puvun päälle pukeminen on tuntunut aiemmin myös hieman epämukavalta, eikä siinä olo ole ollut kovin kotoisa.”

Harri päätti pukea Joelille klassisen tyylikkään teräksenharmaan Cavalieren puvun valkoisella Eternan kauluspaidalla Matexin mustan silkkirusetin kera. Pukukokonaisuuden piristysruiskeena toimii oranssin värinen silkkinen Amanda Christensenin taskuliina ja Helsingin olkaimien olkaimet, sekä konjakinruskeat nahkaiset Playboy Shoesin nauhakengät, jotka hienovaraisen tyylikkäästi rikkovat muutoin hillittyä kokonaisuutta.

Puvun mukavuusaspekti hoituu Aaron´silla kuin itsestään, sillä luotamme vain laadukkaisiin brändeihin, kuten Cavaliereen, Hansen & Jacobiin sekä Guide Londoniin, jotka valmistavat kantajilleen hyvin istuvat pukunsa hienolaatuisista ja hengittävistä luonnonmateriaaleista.

Joelin edeltävä puku löytyy 10 vuoden takaa, joten uusi istuva puku oli enemmän kuin ajankohtainen – ja tuntui tällä kertaa myös miellyttävältä yllä. Cavalieren puvun kangas on 100% hengittävää ja hienolaatuista villaa.
Oikeaan mittaan lyhennetty lahje on ehdoton juttu, jotta housu laskeutuu kengän päälle siististi. Aaron´sin kautta saat ammattitaitoiset vaatturipalvelut, joten lähtiessäsi meiltä pukusi istuu just eikä melkein.
Puvun istuvuus on kaiken A ja O

Oli tilaisuus mikä tahansa, tulee puvun istua täydellisesti, jotta mies voi tuntea olonsa mukavaksi, itsevarmaksi ja ryhdikkääksi – tuoden jopa pari senttiä lisää pituuteen, kun ryhti paranee. Hyvin istuva puku on tietysti aina myös ilo silmälle.

Harva asiakas kuitenkaan löytää puvun niin, että siihen ei tarvitsisi tehdä minkäänlaisia mittamuutoksia, niin kuin ei Joelkaan: uuden puvun lahkeet lyhennettiin oikeaan mittaan, mutta muutoin muutoksia ei tarvinnut tehdä. Tässä asiassa olemme hyvin ammattiylpeitä: haluamme löytää asiakkaalle juuri hänen tarpeidensa ja toiveidensa mukaisen puvun, johon teemme tarvittavat mittamuutokset täydellisen istuvuuden takaamiseksi. Aivan jokaiselle miehelle, pituudesta ja vartalonmuodosta riippumatta, löytyy istuva puku ammattitaitoisen myyjän ja vaatturin toimesta.

Tyylikäs mies, tyylikkään puvun kera – nyt kelpaa juhlia siskon häitä! Miten pukeutua hääjuhlaan? Lue oppaamme pukeutumisetiketeistä täältä.
Cavalieren tummanharmaa puku on klassinen ja tyylikäs valinta, ja se on helppo stailata eri juhlatilaisuuksiin vain asusteita vaihtamalla. Oletko enemmän rusetti- vai solmiomiehiä? Lue täältä speksit oikeanlaiset solmukkeen valintaan.
Helsingin olkaimen oranssit olkaimet tuovat pukuun ripauksen trendikästä särmää.
Tyytyväinen asiakas = paras käyntikortti

Haluamme palvella jokaisen asiakkaamme yksilöllisesti ja kertoa rehellisesti, mitkä mallit ja yhdistelmät sopivat hänelle mielestämme parhaiten – ja mitkä taas eivät. Ajattelemme, että tyytyväinen asiakas on paras käyntikorttimme.

Myös Joelin tapauksessa liikkeestä poistui tyytyväinen mies: ”Ihan ensimmäisenä pitää antaa vilpitöntä kiitosta tunnelmasta. Heti ensimmäisistä hetkistä alkaen teidän liikkeessä oli rento ja kiireetön tunnelma, eikä kaksi edellä mainittua sulkenut pois selkeää ammattitaitoista tekemistä. Tykkään semmoisesta, että hyvää asiakaspalvelua ja jälkeä voi tehdä myös rennoin ottein. Ja ehkä parhaana kiitoksena voin teille kertoa, että mies, joka aiemmin ei viihtynyt puvuissa ollenkaan, odottaa nykyisin innolla seuraavia juhlia, jotta pääsisi laittamaan hienompaa päälle. ”

Tästä ei palaute enää paljoa parane, kiitos Joel. Toivomme monia hyviä yhteisiä juhlahetkiä uuden puvun kanssa – oli ilo palvella!

P.S. Ota Joel seurantaan IG:ssä: @lightcolajoppe sekä Twitchissä: Jalmarib

Ja teille kevään ja kesän juhlijat, sulhaset ja bestmanit: lämpimästi tervetuloa asiantuntevaan ja palvelevaan liikkeeseemme!