Naistenpäivän muotibrunssi – iloa, valoa & keväisiä asuja!

In Miesten pukeutuminen, Miesten puvut, yhteistyö by Harri Pii

Elämme hyvin poikkeuksellisia aikoja. Koronaviruksen aiheuttama haastava tilanne meillä Suomessa ja maailmalla vaikuttaa meihin jokaiseen suuresti, tavalla tai toisella. Tilannetta ja sen aiheuttamia negatiivisia tunteita ei pidä täysin poissulkea, mutta kaiken tämän keskellä olisi kuitenkin hyvä tietoisesti suunnata omia ajatuksia myös iloa tuottaviin asioihin, jotta mieli pysyy valoisana ja toiveikkaana – iloa ja valoa tarvitaan erityisen paljon juuri surun ja ahdistuksen keskellä. Tästä haastavasta ajanjaksosta selvitään varmasti yhdessä, tukemalla ja auttamalla toinen toisiamme!

Tämän postauksen tarkoituksena on antaa hieman taukoa mielessä myllertäville ajatuksille, ja viedä niitä edes pienen hetken ajaksi sieltä pois, iloisempiin kuviin ja keveämpiin tunnelmiin.

Viikko sitten sunnuntaina 8.3.2020 vietettiin kansainvälistä Naistenpäivää. Tämän merkkipäivän innoittamana Fashion Unit ja Hotelli Alba järjestivät Naistenpäivän muotibrunssin, jonne osallistui noin 80 upeaa naista nauttimaan hyvästä ruuasta, juomasta, musiikista, pienestä hemmottelusta ja aurinkoisesta fiiliksestä. Hotelli Alban loihtiman herkullisen brunssin jälkeen osallistujat saivat ihastella Fashion Unitin ja paikallisten yritysten yhteistyössä toteuttamaa muotinäytöstä, jossa myös me pääsimme esittelemään kevään upeita uutuuksiamme. Tapahtuman ikuisti kuviksi aina yhtä loistava Pasi Hakala/Studio Varjo.

Nyt myös Teillä on mahdollisuus pysähtyä aistimaan Naistenpäivän iloista tunnelmaa sekä nauttimaan kevään tyylikkäistä asuista a´la Aaron’s – seuraavien kuvien välityksellä haluamme toivotta iloa ja valoa teidän jokaisen päivään!

Fashion Unitin Johanna Soilu ja Hotelli Alban Katri Paakkari toivottivat ihanat naiset tervetulleiksi Naistenpäivän muotibrunssille. Kuva Pasi Hakala.

Päivän aikana oli syytä kippistellä, kerran jos toisenkin. Kuva Pasi Hakala.

Herkullisen brunssin jälkeen paikalliset yritykset esittelivät keväisiä asuja sekä naisille että miehille, upeiden Fashion Unitin mallien yllä. Kuva Pasi Hakala.

Tervetuloa aurinkoiset kevätpäivät! Kuva Pasi Hakala.

Kevät tuo tullessaan raikkaita värejä myös miesten juhlapukeutumiseen. Kuva Pasi Hakala.

Trendikäs pukeutuja valitsee ylleen istuvan puvun, kuviollisen kauluspaidan ja pirteät asusteet! Tummansininen villakankainen puku Cavaliere, kauluspaita Eterna, rusetti ja taskuliina Matex, mustat solkikengät PBO. Lue täältä, miksi villa on loistava pukumateriaali sekä kesällä että talvella. Kuva Pasi Hakala.

Sininen sävymaailma sopii loistavasti useiden suomalaisten väreihin. Pue puvun kanssa pirteä kauluspaita ja pinkki rusetti sekä taskuliina, ja olet supertrendikäs!

Hyvin istuva puku tekee miehestä ryhdikkään – se tosiasia ei muutu, oli vuodenaika sitten mikä tahansa. Kuva Pasi Hakala.

Kevään raikas pukulook! Liituraitainen puku Cavaliere, valkoinen kauluspaita Eterna, solmio ja taskuliina Amanda Christensen, mustat lakerinahkaiset kengät Playboy. Kuva Pasi Hakala.

Oletko enemmän solmio- vai rusettimiehiä? Lue täältä ohjeemme sopivan solmukkeen valintaan. Cavalieren liituraitainen puku on kevään trendikäs uutuus, ja se sopii loistavasti sekä juhlaan että bisnekseen.

Jokainen muotibrunssille osallistunut nainen sai lahjaksi ruusun – toiset onnekkaat saivat jopa kaksi. Kuva Pasi Hakala.

Särmä ja trendikäs pukulook! Harmaa liivipuku Cavaliere, musta kauluspaita PBO, solmio ja taskuliina Amanda Christensen, mustat solkikengät Playboy. Kuva Pasi Hakala.

Myös mustalla ja harmaalla voi lohtia todella tyylikkään ja raikkaan pukulookin, kun hallitsee yhdistelyn jalon taidon – kuva puhukoon puolestaan!

Upeiden pukutyylien lisäksi esittelimme näytöksessä keväisen raikkaita smart casual -henkisiä asuja. Kuva Pasi Hakala.

Keväällä vaatteiden sävyt raikastuvat ja vaalentuvat! Kuva Pasi Hakala.

Trendikäs ja tyylikäs kevätasu! Irtotakki Cavaliere, pellavakankainen kauluspaita Eterna, taskuliina Amanda Christensen, puuvillahousut Alberto, mokkaloaferit PBO, läppärilaukku Saddler.

Kesä tuo vaatteisiin vuodenaikaan sopivia, hengittäviä luonnonmateriaaleja, mm. pellavaa, puuvillaa ja silkkiä.

Tyylikkäiden, laadukkaiden ja hyvin istuvien vaatteiden kanssa parhaiten toimiva asuste on hymy! Kuva Pasi Hakala.

Raikas ja edustava kokonaisuus päästä varpaisiin! Pellavakankainen irtotakki Cavaliere, kauluspaita Eterna, taskuliina Matex, Puuvillahousu PBO, mokkakengät Hansen & Jacob, läppärilaukku Oscar Jacobson.

Kesä tuo myös irtotakkivalikoimaan vaaleita ja raikkaita sävyjä. Cavalieren vaaleassa irtotakissa on hillitty pepitakuviointi.

Moneen tilaisuuteen sopiva ja klassisen tyylikäs asukokonaisuus! Ohut puuvillakankainen bleiseri PBO, kauluspaita Eterna, huivi Matex, glencheck-ruudulliset chinot PBO, kengät Playboy, nahkainen weekender Saddler.

Voit huoletta yhdistellä asuun erilaisia kuoseja, kuvioita ja materiaaleja, jos kokonaisuus säilyy yhtenäisenä ja harmonisena.

Muotinäytöksessä esittelmämme asut sekä runsain määrin muita upeita kevätuutuuksia löydät liikkeestämme, lämpimästi tervetuloa palveltavaksi! P.S. Huomioithan koronatilanteen vuoksi muuttuneet aukioloaikamme!

Naistenpäivän tapahtumassa muita mukana olleita yrityksiä olivat: Alpa, Donna, Halonen, Kekäle, Nanso, Specsavers, Jyväskylän Autotarvike ja SEAT, Jyväs-Parkki & Moovy, Klub1 Liikuntakeskus, Lady Royal, Oriflame, Onnikeho, Ruusupuu ja TEOS parturi-kampaamo.

Kiitos Fashion Unit & Hotelli Alba sekä kaikki tapahtumassa mukana olleet yritykset, mukavasta tapahtumapäivästä! Kiitos Fashion Unitin Lasselle, Jesselle ja Jaakolle – esittelitte upeasti asujamme näytöksessä. Kiitos myös Pasi Hakala / Studio Varjo, tyylikkäistä kuvista.

Toivotaan, että meillä ja maailmalla vallitseva tilanne rauhoittuu mahdollisimman pian, jotta pääsisimme pian taas järjestämään mukavia muotiaiheisia tapahtumia yhdessä. Se aika koittaa taas, ennemmin tai myöhemmin.

Mutta nyt on aika uskoa, toivoa ja rakastaa – yhdessä! Pidetään huolta toisistamme!

Kiitos mukavasta tapahtumasta Fashion Unit ja upeat mallit! Kuva Pasi Hakala.