Sulhanen pellavapuvussaan

In Juhlapukeutuminen, Sulhasen pukeutuminen by Harri Pii

Kesä on hääjuhlien aikaa. Joka kerta, kun liikkeeseemme astelee tuleva hääpari tai sulhanen etsimään pukua tätä ikimuistoista päivää varten, on se meille erittäin mielekäs haaste, johon ilolla tartumme. Se on myös hetki, jossa erityisosaamisemme korostuu. Jokaisella parilla on omat visiot ja toiveet puvun suhteen, joiden pohjalta eri vaihtoehtoja lähdetään katselemaan ja sovittelemaan. On myös enemmän kuin tavallista, että sovittelujen lomassa ajatukset puvusta muuttuvat ja muovautuvat – toisilla vähemmän ja toisilla enemmän. Ja hyvä niin, sillä sovittelemalla ja asiantuntevan myyjän avustuksella sulhanen voi löytää ne itselle parhaiten sopivat mallit, tyylit ja väriyhdistelmät. Paras palkinto on, kun sulhanen on löytänyt juuri sen oikean puvun ja voimme nähdä hääparin helpottuneet ilmeet, kun yksi iso stressitekijä on pois harteilta.

Olemme olleet mukana rakentamassa lukuisten hääparien juhlatyylejä – joskus se oikea hääpuku löytyy heti, joskus sen etsimiseen käytetään enemmän aikaa, tai jos toiveissa on jotain hieman normaalista poikkeavaa, ei puku välttämättä löydy heti valmiina. Siksi olisikin hyvä, että hääpukua lähdetään etsimään hyvissä ajoin, eikä ihan häiden kynnyksellä.

Viime keväänä liikkeeseemme asteli monelle musiikinharrastajalle tuttu ja tänä kesänä häitään juhlistava mies, jolla oli selkeä visio tulevasta hääpuvusta. Löysimme hänelle upean, hienolaatuisesta vihreästä pellavakankaasta valmistetun Cavalieren puvun, joka vastasi tulevan avioparin toiveita täydellisesti. Sulhasen juhlatyylistä tuli todella upea ja persoonallinen, niin kuin tämän postauksen kuvat sen todistavat.

Laadukkaaseen ja hyvin istuvaan pukuun kannattaa panostaa, sillä se palvelee kantajaansa juhlasta ja vuodesta toiseen! Hienolaatuisesta 100% pellavakankaasta valmistettu vihreä Cavalieren puku toimii täydellisesti kesäsulhasen juhlapukuna. Cavalieren puvuntakki valmistetaan italialaiseen tyyliin irtoliinoituksilla ilman massatuotannon tuomia liimakankaita, jolloin puku istuu kantajalleen täydellisesti ja säilyttää muotonsa vuodesta toiseen.

Miksi pellava kuuluu kesään ja on mm. loistava pukumateriaali? Lue täältä, niin tiedät miksi.

Myöskään itse sulhanen ei jää upean hääpukunsa varjoon, sillä hän on valovoimainen ja inspiroiva tyyppi, joka on tehnyt paljon hienoja asioita mm. nuorison hyvinvoinnin eteen. Tämä mies on toiminut jo vuosia musiikin parissa ja viime aikoina hänet on voitu bongata musiikkivideoilta Se Pane Älä Tappele II ja Housut. Kuka hän on, kuinka hääpuvun etsintä sujui ja miksi pienissä kivijalkaliikkeissä asioiminen hänen mielestään kannattaa? Mm. näihin kysymyksiin saamme pian vastaukset pienimuotoisen haastattelun muodossa.
Kuka olet, mistä tulet ja mitä teet?
– Mun nimi on Ossi Valpio. Jotkut tunnistanee myös artistinimeltä Soul Valpio. Oon jyväskyläläinen muusikko, kulttuuriaktiivi ja koutsi. Oon räpännyt 20 vuotta soolona ja bändeissä. Aloitin Urbaanilegendan kanssa 2000-luvun taitteessa hoppihommat. Näinä päivinä Toistuvat Yllätykset on meikän bändi, jolla aktiivisesti tehdään keikkaa ja biisejä. Oon soittanut DJ:nä musiikkia jo vajaan 10 vuotta ja keräilen kaikenmoista levykäistä. Intohimonen musaäijä siis!

Ossi Valpio ja upea sulhasen tyyli! Vihreä puku Cavaliere, valkoinen kauluspaita Eterna, taskuliina Matex, nahkainen rusetti Naskali (KOTO Designmarket), ruskea nahkavyö Saddler, konjakinsävyiset nahkakengät Playboy.

– Puuhaan paljon nuorten kanssa hiphop-kulttuurin parissa ja jeesaan heitä tekemään omaa juttuu mm. rap-lyriikka -kerhoissa, työpajoissa kouluilla ja nuokkareilla. Oon syntyny ja asunu ikäni täällä, joten mulle on tärkeetä paikallisen kulttuurin ylläpitäminen ja nuorten koutsaaminen. Paikalliset vanhemmat tekijät on jeesannu meikää mun polulla todella paljon, joten se on aika luontevaa jatkumoa tehdä nuorten kanssa juttuja ja auttaa. Teen hyvinvointivalmennuksia yrityksille ja yhteisöille mm. stressinhallintaan liittyen. Toimin myös Jyväskylän seudun avantouimareiden hallituksen vara-pj:nä kohta neljättä kautta. Ihan vaan koska kylmä vesi on parasta lääkettä. Oispa talvi…

Cavaliere valmistaa hienolaatuiset puvut vastuullisesti Euroopassa; tehdas sijaitsee pienessä Jesenikin kaupungissa Tsekeissä.

Vihreä, valkoinen ja konjakinruskea nahka sopivat upeasti yhteen. Ossin sulhastyylin täydentää loistavasti Naskalin ruskea nahkarusetti, jota on saatavilla KOTO Designmarketista, joka on kotimaisen uuden muotoilun kivijalkaliike & verkkokauppa Jyväskylässä.

Mitä sinulle kuuluu?
– Tässä nautitaan kesästä ja piakoin ois kesähäätkin ihanan Ainoni kanssa. Onnen mies olen ma! Väsätään loistavalla tiimillä myös RäppiÄppi nimistä mobiiliapplikaatiota, joka pelillistää riimien kirjoittamisen. Sanavarastoa ja riimipankkia ei oo koskaan liikaa! Pyöräily ja väliharhailu luonnossa duunien lomassa natsaa myös kympillä.
Miten kuvailisit bändisi musiikkia?

– Toistuvat Yllätykset on kunnon hiphop-sirkus! Meidän bändiin kuuluu 9 jäsentä jotka kaikki räppää ja tanssii. On meitä keikoilla monesti enemmänkin, koska liveen kuuluu vahvasti breikkaaminen. Missä ikinä esiinnytäänkään, on paikalliset tanssijat messissä ja liekkinappi pohjassa. Ollaan julkastu kaks albumia, joista ensimmäinen ”Vinkit & Tyylit” julkaistiin 2017 ja tuorein ”Huumori & Vapaa-aika” keväällä 2019.

– Ollaan myös järkätty Payback Jameja yhdessä vuosia Jyväskylän Kesän yhteydessä. Ihan Aaron´sin naapurissa eli Aren aukiolla 6.7. lauantaina kolmannentoista kerran jamit tulessa! Ykköset ylle ja mestoille!

Tyylikkäät kullansävyiset kalvosinnapit viimeistelevät juhlatyylin!

Kun puku on muokattu kantajalleen täydellisesti istuvaksi ja se on valmistettu laadukkaasta luonnonmateriaalista, kuten hienosta villasta tai pellavasta, on siinä todella miellyttävä juhlia vaikka aamusta yömyöhään saakka. Tämä laadukas puku palvelee kantajaansa varmasti useiden vuosien ajan!

Millaisia visioita ja toiveita teillä oli hääpuvun suhteen?
– Aika selkee visio oli vihreestä puvusta, joka taittuis vähän siniseen päin. Teiltä sit löytyikin täysin passeli pellavapuku, joka istahti kehollein kuin pääskynen oksalle. Kiitos siitä!
Minkä asioiden vuoksi päädyit hankkimaan hääpuvun meiltä, Aaron’silta?
– Olin kuullut teidän laadusta sekä palvelusta pelkkää hyvää ja tietty osaavia pienyrittäjiä on tuettava, kun oikea paikka tulee.

Oikeaan mittaan lyhennetty hiha takaa sen, että puku istuu kantajalleen just eikä melkein. Teemme kaikki pukujen mittamuutokset omassa ompelimossamme, oman vaatturimme toimesta.

Paras ja tyylikkäin juhlakenkä on laadukas ja jalkaan hyvin istuva nahkakenkä. Lue täältä, miksi hyvistä kengistä ei kannata koskaan tinkiä. Konjakinsävyiset Playboyn nahkakengät toimivat upeasti vihreänsävyisen pellavapuvun kanssa.

Täyttyivätkö toiveenne?
– Kaikki prosessiin kuuluvat asiat on menneet niin helposti ja hyvin kuin toivoa saattaa. Harrilla ja tiimillä on kyllä tatsi kohillaan pukuhommiin. Vielä kun puku istuis päälle 20v päästäkin niin aiai!
Miksi suosittelisit asiointia Aaron’sin kaltaisissa kivijalkaliikkeissä?

– Loistava palvelu ja huumorintaju kohillaan. Pienet kivijalkaliikkeet on mun sydäntä lähellä, koska omistaja on usein itse töissä ja pystyy tekemään ratkaisuja nopeasti, jos sitä vaaditaan. Laadusta ja kestävyydestä kannattaa maksaa!

”Hyvää kesää kaikille ja nähdään kylillä! Onnea kaikille kaikkeen! <3” toivottaa Ossi.

Toistuvat Yllätykset -bändin löydät Facebookista ja Instagramista.

Kiitos Ossi, oli ilo palvella teitä! Toivotamme teille ikimuistoista ja ihanaa hääjuhlaa!

Tuleva sulhanen, etsitkö itsellesi sitä täydellistä hääpukua? Tule meille ja etsitään se yhdessä – Tervetuloa iloiseen, asiantuntevaan ja palvelevaan liikkeeseemme!