Tarinassa mukana: sulhasen kertomus

In Juhlapukeutuminen, Sulhasen pukeutuminen by Harri Pii

Kesä on hääjuhlien aikaa. Hääpäivä on yksi elämän tärkeimmistä päivistä, josta jokainen aviopari toivoo ikimuistoista ja omannäköistä – kukin omalla tavallaan. Oli hääjuhlat sitten pienet tai suuret, ei niiden järjestäminen tapahdu sormia napsauttamalla kuin korkeintaan elokuvissa; hääpäivään liittyy lukematon määrä etukäteen suunniteltavia ja sovittavia asioita – sekä aika usein myös hikeä ja kyyneleitä.

Riippumatta juhlien suuruudesta, moni aviopari kokee hääpäivän juhlatyylin tärkeäksi asiaksi, johon halutaan panostaa. Tässä kohtaa olisikin tärkeää, että parit kääntyisivät pukeutumisen suhteen aina asiantuntevan ammattilaisen puoleen, jotta juhlatyyli olisi mahdollisimman onnistunut ja toiveiden mukainen. Meillä Aaron’silla olemme saaneet iloksemme toteuttaa jo useiden sulhasten sekä bestmanien juhlatyylin, eli olla osaltamme mukana tekemässä hääpäivästä onnistunutta ja ikimuistoista. Tämän blogikirjoituksen haluamme omistaa yhdelle tällaiselle tarinalle, jonka kuulemme tulevan sulhasen äänellä.

Joten ole hyvä Jaska Kunelius – nyt on sinun vuorosi kertoa meidän yhteinen tarina.

Onnistunut häätyyli kruunaa tärkeän päivän – Meiltä Aaron’silta saat aina ammattitaitoista sekä yksilöllistä palvelua ja meillä on laadukas pukuvalikoima.

”En ole koskaan ollut omien sanojeni mukaan ”vaateihminen”, eli en osaa nimetä tarkasti omaa tyyliäni tai tapaani pukeutua. Tiedän lähinnä muutamat reunaehdot liittyen siihen, millaisia vaatteita en halua ylleni laittaa. Tykkään shortseista ja huppareista, mutta en pidä kovin erikoisista tai räiskyvistä vaatteista ja väreistä. Uskon, että kaltaisiani pukeutujia on varsin paljon.”

Jaskan vaaleanharmaa puku on Oscar Jacobsonin, valkoinen kauluspaita Stenströmsin, viininpunainen samettirusetti ja silkkinen taskuliina Matexin sekä ruskeat nahkakengät Playboyn.

Oscar Jacobsonin laadukas puku on 100% hienolaatuista villaa, joten se hengittää myös kesäkuumalla. Laadukas puku on aina järkevä investointi myös tulevaisuuden juhlia ajatellen.

”Häitä varten pukeutumiseen kannattaa panostaa. Jos oma tieto asioista, etiketeistä ja muodista ei ole vahvalla pohjalla, kannattaa heittäytyä rohkeasti ammattilaisten autettavaksi. Saman olemme tehneet häidemme suhteen esimerkiksi kukkien ja morsiamen hiusten sekä meikin suhteen; meillä oli olemassa jokin visio, väri tai teema, mutta tarkemman suunnittelun halusimme antaa ammattilaisten tehtäväksi. Se on helpottanut meitä, sillä suunniteltavaa sekä paineita suunnitelman onnistumiseen on vähemmän. Se on lisäksi rationaalinen ja jopa nöyrä ratkaisu; uskallamme myöntää, että emme tiedä tai osaa kaikkea, joten annamme ammattilaisten näyttää osaamisensa.”

Vaalea pukukokonaisuus sopii loistavasti kesäsulhaselle ja tyylikkäät yksityiskohdat viimeistelevät häätyylin.

Matexin viininpunainen samettirusetti on trendikäs ja hienostunut valinta, ja se sopii loistavasti valkoisen kauluspaidan sekä vaaleanharmaan puvun kanssa. Sulhasen takin kaulukseen voi halutessaan kiinnittää kukkavieheen tai vaikkapa neilikan, kruunaamaan juhlatyylin.

”Oman hääpukuni kohdalla näkyi nimenomaan ammattimaisuus. Aaron’s oli tuttu yritys edustamani seuran Happeen kautta, joten lähdimme rohkeasti hankkimaan ainutlaatuiseen päivään jotain erilaista ja laadukkaampaa pukua. Sellaista, joka olisi samalla sijoitus sekä järkiostos; mukava ja istuva puku, joka kestää aikaa myös tulevia juhlia ajatellen. Omat reunaehtomme olivat seuraavat; miesten puku, värinä harmaa, lisänä henkselit. Tarkempaa mallia tai yksityiskohtia emme olleet lyöneet lukkoon, emmekä olleet edes päättäneet, kruunaako puvun kravatti vai rusetti. Noin kaksikymmentä minuuttia liikkeeseen astumisen jälkeen asukokonaisuus oli valmis, eikä sitä sen jälkeen enää muutettu. Kauluspaita ja puku olivat sopivaa kokoa, väriä ja mallia heti ensiyrittämällä. Ammattilaisen työtä, jos mikä.”

Kun juhla-asu on valmistettu laadukkaista luonnonkuiduista, siinä on mukava olla ja edustaa koko pitkän juhlapäivän ajan.

Särmikkäät olkaimet ovat trenditietoisen sulhasen valinta – ne tuovat asuun leikkisää tyylikkyyttä. Olkaimet Helsingin Olkain.

”Pukukokonaisuus tuntuu omalta sekä omasta, että tulevan vaimoni mielestä. Asun mielenkiintoisimpia yksityiskohtia ovat mielestäni kengät sekä rusetti: en olisi itse ikinä osannut kokeilla samettirusettia enkä ruskeita kenkiä, mutta ammattilaisen silmä onkin ammattilaisen silmä. Nuo pienet yksityiskohdat kruunaavat asukokonaisuuden ja sopivat todella hyvin elämämme juhlavimpaan päivään. Samalla puku jää muistoksi ja käytettäväksi myöhemmin tulevaisuudessa.”

Tulevan sulhasen kelpaa astella kohti alttaria tyylikkäässä juhlatyylissä.

”Viisaimmat ihmiset tietävät sen, etteivät he tiedä kaikkea. Suosittelen, että tällaisissa asioissa luotetaan rohkeasti ammattilaisen apuun, sillä siinä ihminen säästyy monelta virheeltä ja mielipahalta.” -Jaska Kunelius

Haluamme kiittää tulevaa avioparia, että olemme saaneet olla osaltamme mukana heidän tarinassa – oli ilo palvella teitä. Aaron’s toivottaa ikimuistoista ja onnellista hääpäivää, sekä kaikkea hyvää nyt ja tulevaisuudessa!

P.S Vinkkejä onnistuneeseen sulhastyyliin liittyen voit lukea aiemmasta blogipostauksestamme tästä, sekä Wilvorstin hienostunutta hääpukutyyliä voit ihastella tästä.