Voimalla vihreän sydämen, voimalla pirteiden värien

In Miesten asusteet, Miesten pukeutuminen, yhteistyö by Harri Pii

Jyväskylä on liikunnallinen kaupunki, jossa toimii runsaasti aktiivisia urheiluseuroja sekä -järjestöjä. Eri seurojen alaisuudessa toimivia, kansallisella sekä kansainvälisellä tasolla huippuihin lukeutuvia urheilijoita voikin nähdä lähes joka nurkan takana. Olemme aiemminkin tuoneet esille, että liikunta on lähellä sydäntämme ja haluamme omien mahdollisuuksiemme mukaan tukea paikallista urheilutoimintaa. Eräs urheilullinen yhteistyötahomme on Jyväskylän Pallokerho ry eli JyPK, joka on aktiivinen, erityisesti nais- ja tyttöjalkapalloon suuntautunut seura. Seuralla on lasten ja nuorten hyvinvointiin tähtääviä arvoja ja tavoitteita, joita arvostamme suuresti. Tämän lisäksi seuralla on kunnianhimoisia kilpailullisia tavoitteita mm. naisten edustusjoukkueen suhteen.

Näin alkaneen kesän kunniaksi tämänkertaisen postauksen aiheeksi valikoituikin kaksi ajankohtaista teemaa; seura nimeltä JyPK sekä miesten värikäs kesäpukeutuminen. Inspiroivia kesätyylejä esittelevät, ketkäs muutkaan, kuin JyPKin edustusjoukkueen päävalmentaja Mikko Manninen ja joukkueenjohtaja Ville Laitinen.

Aaron’s arvostaa urheiluseuroja, jotka panostavat lasten ja nuorten liikuntaan. Kuvassa JyPKin Mikko Manninen ja Ville Laitinen.

Naisfutiksen edelläkävijä

Jyväskylän Pallokerho ry eli JyPK on vuonna 1952 perustettu seura, jonka tämän päivän tavoitteena on toimia keskisuomalaisen nais- ja tyttöjalkapallon edelläkävijänä. Seuran pyörittämän kortteliliigan kautta seuran pyrkimyksenä on saada lapset innostumaan lajista, liittymään juniorijoukkueisiin ja kehittymään laadukkaan valmennuksen alaisuudessa niin, että edustusjoukkue voisi täydentyä vuosittain lahjakkailla omilla kasvateilla.

”Toimintamme tarkoituksena on herättää rakkaus lajiin, saada lapset ja nuoret innostumaan ja pysymään seuramme toiminnassa mukana, pelaajina, valmentajina, ohjaajina, erotuomareina sekä ennen kaikkea jalkapallon ystävinä,” seura kertoo toimintasuunnitelmassaan. JyPKin juniorityön tavoitteena on järjestää mahdollisimman monipuolista toimintaa lajin parissa niin, että jokaiselle lapselle ja nuorelle löytyisi se paras vaihtoehto harrastaa ja pelata, taitotasonsa ja mielenkiintonsa mukaisella tasolla, kohtuullisin kustannuksin.

Kaudella 2019 seuran toiminnassa on mukana 18 joukkuetta; naisten liigajoukkue ja 2 joukkue, B18-tytöt, B16-tytöt + C15 tytöt, sekä ikäkausijoukkueissa -05 – 12 tytöt, sekä 03, 04/05 ja 05/06 vihreät joukkueet. Lisäksi seuran pelipaidoissa pelaavat Naisten harrastejoukkue ja Ikämiehet. Seura järjestää aktiivisesti myös tapahtumia ja muuta toimintaa lajin ystäville, mm. maksutonta Kaikki Pelissä -kerhotoimintaa kiinnostuneille koululaisille. Lisää tietoa seuran toiminnasta löydät JyPKin kotisivuilta.

Harri stailasi Villelle casualin ja kesäisen raikkaan tyylin.

Rohkeaa Liigafutista

Tällä kaudella JYPKin naisten liigajoukkueen tavoitteena on päästä liigan ylempään loppusarjaan taistelemaan mitaleista. Seuraava kotipeli pelataan Harjun Stadionilla helatorstaina 30.5 klo 14.00, kun vastaan asettuu TPS. JJK:n pelipaidassa aikaisempina vuosina tutuksi tullut ja tänä vuonna JYPKin päävalmentajan saappaissa asteleva Mikko Manninen kannustaa kaikkia lajin ystäviä liittymään JyPKin kannatusjoukkoihin; ”Naisten futis on kehittynyt huimaa vauhtia ja meillä on Jyväskylässä yksi Suomen suurimmista nais- ja tyttöfutikseen erikoistuneista seuroista. Me halutaan olla monessa asiassa edelläkävijöitä, ja yksi näistä on seuran tapa pelata rohkeaa ja aktiivista futista, mitä katsojan on varmasti mukava seurata,” kuvailee Manninen. JyPKin naisenergiaa voit seurata Instagramista #voimallavihreänsydämen.

HUOM! Jos olet osallistunut JyPKin kevään kausikorttihaasteeseen, viimeistään nyt on aika lunastaa varatut kausikortit kampanjahintaan lippuluukulta, kotipelin yhteydessä.

JyPKin päävalmenaja Mikko Manninen uskoo rohkeaan ja aktiiviseen pelitapaan. Myös Mikolle stailattu asu on rohkea yhdistelmä kesän herkullisimpia värejä.

Mikon kauluspaita ja sininen irtotakki Guide London, silkkinen taskuliina Amanda Christensen, vaaleat puuvillachinot ja tummansiniset mokkaloaferit PBO.

Väriä kesäksi

Kesä on vihdoin täällä. JyPKin Mikko sekä Ville näyttävät esimerkkiä siitä, kuinka pirteät värit näyttävät jälleen erityisen hyviltä, pitkän ja pimeän talven jälkeen. Sesongin uutuuksissä näkyy perusvärien lisäksi mm. sinisen eri sävyjä, keltaista, oranssia ja vaaleita maanläheisiä sävyjä, kuten kittiä ja beigeä. Myös klassinen farkku on tällä hetkellä kovassa nosteessa.

Tänä kesänä pukeudutaan kukkakuosiin. Puuvillainen kauluspaita ja irtotakki Guide London ja silkkinen taskuliina Amanda Christensen.

Irtotakit, kauluspaidat ja housut kevenevät materiaaleiltaan ja mukaan tulee tutun villan lisäksi kesään loistavasti sopivia luonnonmateriaaleja, kuten pellavaa ja puuvillaa. Laadukkaista luonnonkuiduista valmistetut vaatteet ovat käyttöominaisuuksiltaan ylivoimaisia, ne mm. hengittävät myös hellekeleillä. Kurkkaathan siis aina vaatteen tuoteselosteeseen ja varmista ennen ostopäätöstä, että et tietämättäsi hanki hiostavia tekokuituja – varsinkaan vaatteissa, jotka ovat suoraan kosketuksissa ihon kanssa.

Laadukkaat vaatteet on valmistettu hienoista luonnonkuiduista. Eternan kauluspaita on puuvillaa, Cavalieren irtotakki hamppua ja Amanda Christensenin taskuliina silkkiä.

Villen yllä Eternan kauluspaita, Cavalieren irtotakki, Amanda Christensenin taskuliina, Alberton puuvillachinot, Saddlerin nahkavyö ja PBO:n mokkaloaferit.

Piristä taskuliinalla!

Jos pukeudut usein pukuun tai irtotakkiin ja haluaisit jollain helpolla tavalla piristää tavanomaista pukeutumistasi, tee se taskuliinalla. Taskuliinan käyttö on ollut viime vuosina erittäin ajankohtaista ja moni tv:stäkin tuttu juontaja sekä toimittaja sen tietää – mitä räväkämpi sitä parempi! Saman asun ilme muuttuukin täysin vain pelkästään taskuliinaa vaihtamalla. Lue lisää taskuliinan käytöstä ja sen eri taittelutekniikoista täältä.

Kesän trendikkäimmät taskuliinat ovat värikkäitä ja kukallisia. Taskuliinat Amanda Christensen.

Mitä väriä laitetaan? Amanda Christensenin taskuliinoista löytyy liina jokaiseen makuun, ja ne ovat 100% silkkiä.

Aaron’s toivottaa Mikolle, Villelle ja koko JyPKin joukkueelle tsemppiä kesän peleihin!

Kaikki tyyliä ja laatua arvostavat miehet toivotamme lämpimästi tervetulleiksi palvelevaan liikkeeseemme!