Vuoroin vieraissa

In Miesten puvut, Työpukeutuminen, yhteistyö by Harri Pii

Oli syksy 2017, kun marssimme Suomen Digimarkkinoinnin juttusille. Olimme avanneet kivijalkamyymälämme ovet vuotta aiemmin, mutta meiltä puuttui vielä nykyaikaisen liiketoiminnan ja myynnin kannalta elintärkeä elementti, kotisivut – tuo 24/7 auki oleva ikkuna yritykseen ja sen tarjoamiin palveluihin. Suomen Digimarkkinoinnin Jaakko Suojasen ja Niko Lahtisen kanssa olimme tuttuja jo vuosien takaa, ja olimme kuulleet heidän digimarkkinointiin erikoistuneesta yrityksestään pelkkää hyvää, joten tuntui luontevalta kääntyä heidän puoleensa kotisivujen rakentamisen suhteen.

Eikä kulunut aikaakaan, kun yrityksemme brändiä hyvin ilmentävät, helppokäyttöiset ja hakukoneoptimoidut kotisivut oli rakennettu. Suomen Digimarkkinoinnin apuun olemme myös myöhemmin voineet luottaa mm. somemarkkinointiin ja blogiin liittyvissä kysymyksissä, ja heidän kanssaan työskentely on aina ollut erittäin sujuvaa ja helppoa.

Jaakko Suojasen ja Niko Lahtisen Suomen Digimarkkinointi Oy on jyväskyläläinen digitaalista markkinointia tekevä yritys.

Muutama kuukausi sitten tapasimme Jaakon ja Nikon kanssa, ja sovimme, että nyt olisi puolestaan heidän vuoronsa tulla käymään meillä Aaron’silla, stailauksen ja pukeutumisvinkkien merkeissä. Kiireiset miehet raivasivat tilaa kalentereistaan ja viikko sitten vietimme mukavan iltapäivän meillä Aaron’silla. Miehet antoivat Harrille vapaat kädet stailauksien suhteen, ja lopputuloksena oli rohkeat ja varmasti totutusta poikkeavat edustustyylit, joista herrat tuntuivat kovasti pitävän. Ikuistimme stailaukset kuviin, jotka esittelemme seuraavaksi.

Vuoroin vieraissa. SDM:n Jaakko ja Niko kävivät vuorostaan Harrin stailattavana.

Nikon pukulook: vaaleanharmaata ja rohkeita kuvioita

Harri loi Nikolle rennon ja tyylikkään businesslookin vaaleanharmaalla ja hienolaatuisella Oscar Jacobsonin puvulla, Stenströmsin valkoisella pilkullisella kauluspaidalla sekä sinisävyisellä silkkisolmiolla, joka on trendikkäästi leveä. Kokonaisuutta rauhoittamaan valittiin valkoinen taskuliina. Jalkaan Niko sai boheemit, mustasta nahkasta valmistetut nauhalliset kengät, jotka tuovat muuten muodolliseen asuun sopivaa rentoutta.

Nikolla yllään Oscar Jacobsonin puku, Stenströmsin kauluspaita sekä solmio, Matexin taskuliina ja Barbourin nauhalliset nahkakengät.

Hieno ja edustava pukukokonaisuus! Oscar Jacobsonin puku on 100% villaa. Lue täältä, miksi villa on kerrassaan loistava pukumateriaali.

Nikon puvuntakin alta pilkottavat tummansiniset Helsingin Olkaimen olkaimet ovat trendikkään pukeutujan valinta. Businesstapaamisen jälkeen voit vaikka heittää takin ja krakan sivuun, jolloin asu muuntautuu särmäksi, rentoon illanviettoon sopivaksi asuksi.

Trendikkäitä ja tyylikkäitä yksityiskohtia. Puku Oscar Jacobson, kauluspaita ja leveä silkkisolmio Stenströms, olkaimet Helsingin Olkain.

Nikon tyyli täydentyi kokonaisuuteen sopivilla päällysvaatteilla: Frenn Helsingin hienolaatuisella, sini-musta-ruutukuosisella villakangastakilla ja Stenströmsin hienolla huivilla. Puvun kanssa parhain päällystakki on reiteen saakka ulottuva, siisti villakangastakki.

Tyylikäs pukulook täydentyy tyyliin sopivalla takilla ja huivilla.

Pukeudu Frenn Helsingin upeaan villakangastakkiin, ja keräät katseita.

Jaakon pukulook: Siniharmaata, viininpunaista ja kultaa

Jaakon businesslookin juju on viininpunainen solmio kultaisella kuvioinnilla, joka tuo muuten siniharmaaseen pukukokonaisuuteen ripauksen persoonallista ilmettä. Solmion sävyä toistava taskuliina on viikattu siististi. Siniharmaa villapuku on Cavalieren taattua laatua, ja asuun saadaan vakuuttavuutta mustilla nahkaisilla PBO:n pukukengillä. Kenkävalinnalla on aina todella suuri merkitys kokonaisuuden kannalta, sillä pelkästään kenkiä vaihtamalla sama asu voi olla tosi rento tai tosi hienostunut.

Harri stailasi Jaakolle upean edustustyylin.

Jaakon siniharmaa puku Cavaliere, kauluspaita Stenströms, solmio ja taskuliina Amanda Christensen, nahkakengät PBO.

Myös Jaakon puvuntakin alta löytyy trendikkäät ja käytännölliset olkaimet, jotka toistavat solmion ja taskuliinan viininpunaisia sävyjä.

Tyylikäs ja trendikäs pukulook täydentyy Helsingin Olkaimen olkaimilla.

Harri viimeisteli Jaakon pukulookin täydellisesti kokonaisuuteen sopivalla Cavalieren villakangastakilla ja Amanda Christensenin paisley-kuvioisella villahuivilla.

Tyylitietoinen pukeutuja panostaa laadukkaisiin päällysvaatteisiin. Villakangastakki Cavaliere, huivi Amanda Christensen.

Tyylikkäässä ja laadukkaassa Cavalieren puvussa sekä villakangastakissa kelpaa hymyillä!

Kiitos Jaakko ja Niko tyylikkäistä poseerauksista! Ja oli mukava nähdä!

P.S. Kaipaako esim. työtiimisi uusia näkökulmia tai vinkkejä edustavaan businesspukeutumiseen? Järjestämme myös pienille ryhmille tyyli- ja stailausiltoja pienen purtavan kera – ota yhteyttä ja kysy lisää!

PSST! Lisää edustavia businesslookeja ja tietoa työpaikan pukeutumisetiketeistä voit lukea täältä.

Suomen Digimarkkinointi Oy on 2012 perustettu jyväskyläläinen digitaalista markkinointia tekevä yritys, joka auttaa yrityksiä tuomaan ostohaluisia asiakasmassoja yrityksen sivuille mm. Facebook-markkinoinnin, hakukoneoptimoinnin ja Google Adwords-mainonnan avulla.”