Juhlavasti JBA:n kanssa

In Juhlapukeutuminen, Miesten puvut, yhteistyö by Harri Pii

Haluamme mahdollisuuksiemme mukaan tukea paikallisten urheiluseurojen toimintaa. Ja miksi näin?

Mielestämme vastuullisesti toimivat urheiluseurat tarjoavat lapsille ja nuorille turvallisen kasvuympäristön liikkua, kasvaa ja kehittyä – niin lajitaidollisesti urheilijoina, mutta myös ihmisinä. Urheilun parissa nuori oppii elämässä tärkeitä sosiaalisia taitoja, mm. kuinka ryhmässä ollaan ja toimitaan, ja seurat luovat nuorille myös tärkeitä tukiverkostoja. Meille penkkiurheilijoille urheilu tarjoaa sen sijaan upeita elämyksiä ja yhteenkuuluvuuden tunteita. Olemmekin sitä mieltä, että tukemalla paikallisia urheiluseuroja parannamme tavalla tai toisella meidän kaikkien urheilunystävien hyvinvointia.

Olemme jo aiemmin uutisoineet tekemästämme yhteistyöstä mm. JYP:in, HappeenJJK:n, KaDyn ja JyväsLentiksen kanssa. Viime syksynä aloitimme yhteistyön myös Jyväskylä Basketball Academyn, eli JBA:n kanssa, joka tekee paljon hienoa työtä lasten ja nuorten hyväksi. Uusien yhteistyökuvioiden kunniaksi haluamme esitellä seuran toimintaa, mutta myös juhlavaa pukumuotia JBA:n edustusjoukkueessa pelaavien Henry Boydin ja Valtteri Leppäsen yllä – aika tyylikkäitä miehiä, vai mitä?

Valtteri Leppänen ja Henry Boyd pelaavat JBA:n edustusjoukkueessa, joka pelaa miesten 1A-divisioonassa.

Harri stailasi Valtterille ja Henrylle juhlavan tyylikkäät ja trendikkäät pukutyylit.

Mitä tekee JBA?

Jyväskylä Basketball Academy Ry eli JBA, on aktiivinen ja voittoa tavoittelematon rekisteröity yhdistys, jonka toiminta-ajatuksena on keskisuomalaisen koripallotoiminnan kehittäminen tukemalla alueen seuroja sekä lasten ja nuorten harjoittelua. JBA tekee yhteistyötä paikallisten oppilaitoksien kanssa, jotta nuoren opiskelu sekä harjoittelu voisi tapahtua sujuvasti lähellä kotia.

Seuran tavoitteisiin kuuluu myös lasten ja nuorten kokonaisvaltaisen kehittymisen ja kasvun tukeminen sekä alueen seurojen valmennustoiminnan kehittäminen, yhteistyössä Jyväskylän Yliopiston, Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksen ja Suomen Koripalloliiton kanssa. JBA:n oma edustusjoukkue pelaa miesten 1A-divisioonassa, tarjoten alueen nuorille sopivantasoisen pelipaikan kehittyä. Lisää seuran järjestämästä toiminnasta voit lukea täältä.

Henry Boyd on JBA:n 178cm pitkä takamies, joka pelaa numerolla 10. Urheilullisen Henryn yllä Sandin hienolaatuinen villakangastakki ja sammalenvihreä Amanda Christensenin silkkihuivi näyttävät erityisen tyylikkäiltä.

Lauri Markkasen koriskoulu

JBA on yhdessä HoNsU:n, SäyRi:n, LU:n MU:n ja Huiman sekä yhteistyökumppaneiden kanssa järjestänyt maksuttomia Koriskouluja, joiden kummina toimii Lauri Markkanen – tuo Susijengin ja Chicago Bullsin NBA-tähti, joka on meidän oman kylän poikia. Koriskoulun tavoitteena on tarjota kaikille 2010-2013 syntyneille lapsille mahdollisuuden hauskaan ja iloiseen liikuntaharrastukseen, ilman jäsenmaksuja. Koriskoulu on sisältänyt yhden harjoituksen viikossa syyskuu 2018 – huhtikuu 2019 aikana, kaksi turnausta sekä ilmaisen peliasun, pallon ja vakuutuksen. Koriskoulu palkittiin ansaitusti Jyväskylän Urheilugaalassa vuoden 2018 Liikuntatekona. Lisää tietoa Koriskoulusta, mm. aikatauluista ja harjoituspaikoista löytyy täältä.

Haluatko sinä tai yrityksesi osallistua Koriskoulun toiminnan tukemiseen? JBA ja Lauri Markkasen Koriskoulu hakeavat yhteistyökumppaneikseen yrityksiä ja yhteisöjä, jotka haluavat olla mukana tukemassa yhteiskuntavastuullista urheilutoimintaa sekä lasten maksutonta liikuntaharrastusta koripallon parissa. Lisätietoa aiheesta Koriskoulun sivuilta.

Valtteri Leppänen on JBA:n 187cm takamies, joka pelaa numerolla 7. Pitkällä Valtterilla on yllään sinisävyinen Sandin villakangastakki ja viininpunainen Matexin huivi.

Valtterin pukulook

Harri puki Valtterin upeaan sinisävyiseen Cavalieren kolmiosaiseen liivipukuun. Valkoinen Stenströmsin kauluspaita ja leveä vaaleansinikuviollinen silkkisolmio tuovat tyyliin hienostuneisuutta yhdessä valkoisen Amanda Christensenin taskuliinan kanssa. Mustat kiiltävänahkaiset Playboyn kengät täydentävät juhlavan pukutyylin, joka sopii hyvin vaikkapa sulhaselle, ylioppilaalle tai juhlavieraalle.

Valtterin upean tyylikäs pukulook!

Raikas ja juhlava look on rakennettu Cavalieren liivipuvun ympärille. Kauluspaita ja solmio Stenströms, taskuliina Amanda Christensen.

Leveään Stenströmsin silkkisolmioon on tehty näyttävä ja juhlava Windsor-solmu.

Henryn pukulook

Henrylla on yllään ylellisen hienostunut, keskiharmaa Cavalieren 100% villapuku. Valkoinen Eternan kauluspaita ja trendikkäästi solmittu ruskeansävyinen Amanda Christensenin silkkisolmio + valkoinen taskuliina tekevät tyylistä raikkaan ja juhlavan. Upeat konjakinruskeat Playboyn nahkakengät täydentävät vakuuttavan tyylikkään pukulookin, joka sopii niin ikään sulhaselle, bestmanille tai vaikkapa bisnestapaamisiin.

Henryn yllä on upea keskiharmaa Cavalieren puku. Kauluspaita Eterna, solmio ja taskuliina Amanda Christensen, nahkakengät Playboy.

Vakuuttava pukutyyli juhlaan tai bisnekseen.

Trendikkäästi solmitulla Amanda Christensenin solmiolla erotut eduksesi.

Lisää upeita ja laadukkaita pukuja niin juhlaan, bisnekseen tai tyylikkääseen edustamiseen löydät meiltä Aaron’silta, osoitteesta Kauppakatu 28 – Tervetuloa! Meiltä myös oman ompelimon vaatturipalvelut, ammattitaidolla.

P.S JBA:n edustusjoukkue pelaa seuraavan kerran Monnarilla tulevana sunnuntaina 10.2. klo 16.00, jolloin vastaan saapuu Helsingin NMKY. Edustusjoukkueeseen ja kevään otteluohjelmaan voit tututstua JBA:n kotisivuilla.

Kiitos Henry ja Valtteri tyylikkäistä poseerauksista ja tsemppiä kevään peleihin!