Jyväskylä Bridal Fair – Upeat sulhaset!

In Juhlapukeutuminen, Sulhasen pukeutuminen by Harri Pii

Kiitos postauksen artikkelikuvasta Christa Könönen.

Viime lauantaina 19.10.2019 Jyväskeskuksessa järjestettiin Jyväskylä Bridal Fair – häätapahtuma. Tapahtumassa oli näytteilleasettajina runsaasti juhlapukeutumiseen sekä juhlien järjestämiseen erikoistuneita yrityksiä, tarjoamassa osaamistaan kaikille häitään suunnitteleville tai aiheesta kiinnostuneille. Päivän aikana tapahtumalavalla nähtiin hääaiheista ohjelmaa, nautinnollisia musiikkiesityksiä sekä loisteliaita näytöksiä, joissa esiteltiin upeita hääpukuja, ihanan juontajan Sunneva Kantolan johdolla. Myös me esittelimme näkemyksemme tämän hetken upeimmista sulhastyyleistä, ja toimme lavalle kahdeksan särmikästä miestä, häikäisevien juhlapukujen kera.

Tuleva sulhanen, haluatko sinä edustaa upeana elämäsi tärkeimpänä päivänä? Jos vastasit kyllä, niin tämä postaus on juuri Sinulle – seuraavaksi esittelemme lavalla nähdyt sulhastyylit, jotka eivät varmasti jätä ketään kylmäksi. Miesten upeat hiustyylit ovat Hiussalonki Ykkösten käsialaa.

Jyväskylä Bridal Fair -häätapahtumassa esiteltiin upeita juhlapukuja, sekä morsiamille että sulhasille. Kuva: Christa Könönen.

Häissä myös sulhasella on lupa loistaa! Kuva: Christa Könönen.

Harmaa smokki

Anttoni esitteli lavalla hienostuneen vaaleanharmaan Wilvorstin smokin, mustilla silkkikauluksilla höystettynä, joka sopii loistavasti myös särmikkään sulhasen puvuksi. Smokki eli ”smoken jacket” on ikoninen juhlapuku, jonka kanssa etiketin mukaan käytetään valkoista kauluspaitaa, mustaa solmuketta sekä mustia kenkiä – puvun kanssa voit halutessasi pukea myös cummerbund-vyön.

Psst! Lue lisää pukeutumisetiketeistä täältä.

Smokki on ajattoman tyylikäs juhlapuku, joka sopii loistavasti myös särmikkäälle sulhaselle.

Smokki Wilvorst, smokkipaita Stenströms, cummerpund-vyö, itsesolmittava rusetti ja taskuliina Amanda Christensen, lakerikengät Playboy Shoes.

Kartanoromantiikkaa

Jannen yllä nähtiin Wilvorstin tummansininen, kartanoromanttinen, ja todella näyttävä takki + liivi, sekä valkoinen solmuke yhdistettynä mustiin housuihin. Tämä hienostunut juhlatyyli sopii sulhaselle, jolta löytyy asennetta näyttää todella hyvältä!

Upea sulhasen tyyli syntyy mm. hienostuneista materiaaleista ja leikkauksista, jotka tuovat esille kantajansa parhaat puolet. Me Aaron’silla teemme vaatteisiimme tarvittavat mittamuutokset omassa ompelimossamme, oman vaatturimme toimesta, joten lähtiessäsi meiltä vaatteesi istuvat täydellisesti.

Tummansininen kartanoromanttinen takki, liivi ja solmio Wilvorst, valkoinen kauluspaita Eterna, mustat villakankaiset housut Cavaliere.

Tummansininen smokki

Samin yllä nähtiin myös smokki, mutta Cavalieren hienostuneena sinisenä versiona. Trendikkäät mustat silkkikaulukset tuovat muuten ajattoman tyylikkääseen juhlapukuun ripauksen persoonallista ilmettä. Tässä juhlapuku, joka sopii jokaiselle itsevarmalle sulhaselle!

Juhlapukujen klassikkona tunnettu smokki trendikkäiden kauluksien kera.

Klassisen tyylikäs smokki Cavaliere, smokkipaita Stenströms, cummerbund-vyö, rusetti ja taskuliina Amanda Christensen.

Mustavalkoista romanttiikkaa

Petjan yllä nähtiin kirjaimellisesti häikäisevän upea, mustavalkoinen juhlapukukokonaisuus: valkoiset housut, liivi, solmuke sekä kauluspaita on yhdistetty näyttävään mustaan Wilvorstin puvuntakkiin. Mustat lakerikengät tuovat valkovoittoiseen asuun hienostunutta juhlallisuutta.

Upea musta-valkoinen juhlapukukokonaisuus!

Kartanoromanttinen takki Wilvorst, valkoinen liivi ja solmuke Matex, kauluspaita Eterna, valkoiset housut Cavaliere, vyö Saddler, lakerikengät Lund.

Sininen liivipuku

Henry esitteli näytöksessä hienon milanonsinisen Cavalieren liivipuvun, johon oli yhdistetty valkoinen kauluspaita, hempeä vaaleanpinkki rusetti sekä taskuliina. Tämä raikas yhdistelmä on yhtä aikaa juhlava, trendikäs ja tyylikäs!

Raikas ja upea juhla-asu, joka sopii trendikkäälle ja tyylitietoiselle sulhaselle. Kuva: Christa Könönen.

Liivipuku Cavaliere, kauluspaita Eterna, rusetti ja taskuliina Matex.

Kohtalokasta juhlatyyliä

Toni esitteli lavalla hienolaatuisen, antrasiitinharmaan Cavalieren puvun, johon oli yhdistetty koristekuvioinen viininpunainen liivi, hienostunut musta solmuke sekä mustat kiiltonahkaiset kengät. Valkoinen kauluspaita ja taskuliina raikastavat tämän tummanpuhuvan ja näyttävän juhlatyylin, josta löytyy roppakaupalla asennetta.

Upea sulhasen tyyli korostaa kantajansa persoonaa! Mitä kaikkea on hyvä huomioida ennen hääpuvun valintaa? Lue täältä postauksemme, jossa käsittelemme mm. hyödyllisiä käytännön vinkkejä juhlapuvun valintaan.

Tummanharmaa, viininpunainen ja valkoinen sopivat loistavasti yhteen! Puku Cavaliere, liivi, solmuke ja taskuliina Matex, kauluspaita Eterna, lakerikengät Topman.

Vaaleanharmaa liivipuku

Harmaan eri sävyt näkyvät pukumuodissa edelleen vahvasti, vaikka kesä onkin kääntynyt syksyn puolelle. Teemun yllä nähtiin vaaleanharmaa kolmiosainen Cavalieren liivipuku, joka on supertyylikäs ja trendikäs valkoisen frakkikulmakauluksellisen smokkipaidan ja ruskeakuvioisen leveän solmion kanssa. Mustat kiiltonahkakengät tuovat asuun sen viimeisen hienostuneen silauksen.

Harmaa puku on hienostunut ja supertrendikäs valinta. Kuva Christa Könönen.

Vaaleanharmaa kolmiosainen Cavalieren liivipuku on 100% hienolaatuista villaa. Lue täältä, miksi villa on pukumateriaalina ykkönen! Juhlapaita ja taskuliina Matex, solmio Amanda Christensen, lakerikengät Lund.

Hienostunutta ja persoonallista

Vesan yllä nähtiin juhla-asu, jossa oli yhdistelty toisiinsa sointuvia hienostuneita värejä, mutta kun se oli tehty hyvällä maulla, kokonaisuus säilyi silti harmonisena – mutta mielenkiintoisena. Tässä loistava vaihtoehto sulhaselle, joka ei missään nimessä halua ylleen mitään tavanomaista ja tylsää!

Yhtä aikaa upea, hienostunut ja persoonallinen sulhastyyli!

Koristekuvioiset kankaat ja asusteet tuovat sulhasen asuun hienostuneen fiiliksen! Kartanoromanttinen takki Wilvorst, juhlapaita, liivi ja solmuke Matex.

Kiitos te kaikki upeat mallit: Anttoni, Henry, Janne, Petja, Sami, Teemu, Toni ja Vesa, todella tyylikkäästä edustamisesta häänäytöksen lavalla!

Iso käsi ja kiitos Hiussalonki Ykkösten tiimille, jälleen kerran loistavasti sujuneesta yhteistyöstä!

Kiitos myös tapahtuman järjestäjälle Maija Puttoselle + tiimille / Wedding Garage, että saimme olla mukana tapahtumassa, näyttämässä meidän parasta osaamistamme!

Ja HUOMIO te kaikki tulevat sulhaset ja bestmanit – lämpimästi tervetuloa liikkeeseemme palveltavaksi – löydetään yhdessä sinulle Se Oikea juhlapuku!

Meidän upeat miehet – KIITOS!