Tyylikkäästi edustuskunnossa

In Juhlapukeutuminen, Miesten pukeutuminen, yhteistyö by Harri Pii

Asiakaspalvelutilanteessa siisti, tyylikäs ja viihtyisä ympäristö on tärkeä asiakastyytyväisyyteen vaikuttava tekijä. Kun asiakas tulee asioimaan liikkeeseemme, haluamme, että ensivaikutelma on monella tapaa positiivinen – häntä tervehditään iloisesti ja häneltä kysytään, kuinka voimme olla avuksi. Palvelevan ja asiantuntevan henkilökunnan lisäksi haluamme, että asiakas mieltää meidät viihtyisäksi ja siistiksi paikaksi, jossa on aina mukava asioida.

Oikeanlaisella matolla on helppo luoda tilaan kuin tilaan viihtyisyyttä. Olemme luottaneet Lindströmin mattopalveluun jo reilun vuoden ajan, ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä; mattovuokraus on edullinen ja helppo palvelu, joka vähentää siivouksen tarvetta huomattavasti. Toiveidemme mukaan suunniteltu matto vaihdetaan säännöllisesti tai tarpeen mukaan niin, että kun asiakas astuu sisään liikkeeseemme, on häntä aina vastassa iloisen myyjän lisäksi myös siisti ja edustava, logollamme varustettu ovimatto.

Hyvää palvelua on helppo suositella myös muille. Niinpä ajattelimme tässä postauksessa lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, ja kertoa pari sanaa Lindströmin tarjoamista kätevistä tekstiilialan palveluista, sekä esitellä samalla liikkeeseemme saapuneita kevätuutuuksia ko. yrityksessä työskentelevien Harri Kinnusen ja Jari-Pekka Rautiaisen yllä. Ota mallia näistä Harrin stailaamista herrasmiehistä, niin olet takuulla tyylikäs, trendikäs ja edustava kevään riennoissa.

Harrin pieni stailaushetki toi mukavaa vaihtelua Lindströmin Harri Kinnusen ja Jari-Pekka Rautiaisen työpäivään.

Yli 170 vuoden kokemuksella

Lindström Oy on yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä, joka tarjoaa palveluita työvaate-, matto-, hotelli- ja ravintolatekstiilipalveluista teollisuuspyyhepalveluihin. Yrityksellä on vankka, yli 170 vuoden kokemus alalta. Lindstöm tarjoaa palveluita erilaisille toimialoille, sekä pienten että suurten yritysten tarpeisiin: elintarvikealalle, hotelli-, ravintola- ja catering-alalle, kaupan alalle, kiinteistönhuollon yrityksille, teollisuuden alalle sekä terveydenhuollon ja hyvinvoinnin alalle.

Lindströmin tarjoama kätevä tekstiilien vuokrauspalvelu helpottaa yritysten arkea monella tavalla, sillä yritys voi käyttää vuokraamiaan tekstiilejä huoletta kuin omiaan, ja niiden huolto suunnitellaan sekä järjestetään jokaisen yrityksen tarpeiden mukaisesti. Näin yrityksillä on käytössään aina puhtaat tekstiilit, joiden huolto tapahtuu kustannustehokkaasti sekä ympäristöystävällisesti Lindströmin toimesta. Tekstiilit suunnitellaan yhdessä yrityksen kanssa, ja niiden avulla on helppo luoda yhtenäinen ja siisti, brändin mukainen ilme. Lindströmin tarjoamat tekstiilituotteet ovat myös korkealaatuisia, ne noudattavat eri toimialojen vaatimia standardeja sekä korkeaa hygieniatasoa.

Kiinnostuitko Lindströmin tekstiilipalveluista? Tutustu toimintaan ja palveluihin heidän kotisivuillaan.

Lindströmin Sales Manager Harri Kinnusen (vas.) ja Senior Area Sales Manager Jari-Pekka Rautiaisen (oik.) yllä Aaron’sin upeita kevätuutuuksia.

Fiksusti casual

Siirtykäämme tekstilipalveluista pukeutumisasioihin. Kevät tuo miesten pukeutumiseen jälleen vaaleampia, pastellisia sävyjä perusvärien rinnalle, ja värit kirkastuvat. Kesäisen pirteitä kuoseja ja kuvioita, mm. kukkakuosia, alkaa näkyä valikoimassamme esim. kauluspaitojen ja asusteiden muodossa. Kesää kohti mentäessä myös kankaat kepenevät, ja hienoista luonnonkuiduista, esim. puuvillasta sekä pellavasta valmistetut vaatteet alkavat vallata liikkeemme hyllyjä.

Ensimmäiseen asukokonaisuuteen Harri loi miehille keväiset smart casual -lookit. Yhdistä pirteäkuvioinen kauluspaita värikkäisiin puuvillahousuihin ja yksisävyiseen klassiseen irtotakkiin, pue jalkaan siistit nahkakengät ja viimeistele asukokonaisuus keväisen pirteillä asusteilla, niin olet takuuvarmasti yhtä aikaa edustava ja trendikäs. Tätä ohjenuoraa noudattamalla on mahdollisuus saada aikaan erittäin tyylikkäitä asuja – seuraavat kuvat puhukoot puolestaan!

Harrin yllä on PBO:n 100% hienosta puuvillasta valmistettu kevyt irtotakki ja pehmeät puuvillahousut. Eternan sinikuvioinen kauluspaita, ruskeansävyiset Amanda Christensenin solmio ja taskuliina, sekä Playboyn mustat nahkabootsit kruunaavat keväisen smart casual-lookin.

Vaaleat pastelliset värit ja kevyet luonnonkuituisen kankaat kuuluvat kevääseen.

Jari-Pekan yllä on PBO:n vaalea kukkakuviollinen kauluspaita sekä tummansininen irtotakki, vihreät puuvillahousut ja Amanda Christensenin pellavainen taskuliina. Konjakinruskeat Playboyn kengät tuovat asuun sen viimeisen kaivatun silauksen.

Kesää kohti mentäessä myös irtotakkien materiaalit kepenevät.

Kukkakuviollisen kauluspaidan ja taskuliinan avulla on helppo päivittää muuten klassinen pukeutumistyyli tähän vuodenaikaan sopivaksi.

Uutta pukua kevään juhliin tai bisnekseen?

Tuleva kevät tuo myös hienovaraisia uusia tuulia pukurintamalle; tummansävyisten pukujen rinnalla nähdään mm. kirkkaampia sinisiä ja vaaleampia harmaita pukuja yksisävyisinä, mutta myös ruudullisia tai liituraitaisia pukuja on saatavilla. Cavalieren mittamuutospukuihin on myös saapunut upeita uusia kankaita, joiden mallitilkut on nähtävillä liikkeessämme paikan päällä. Kevään uutuuspuvut on ommeltu hienolaatuisista ja kepeistä kankaista, ja saatavilla on myös täysin vuorittomia malleja kesän helteitä silmällä pitäen.

Harri puki Lindströmin miehet Cavalieren todella upeisiin liivipukuihin; Jari-Pekan yllä nähdään harmaa kiiltäväpintainen uutuusmalli ja Harrin yllä klassisen sininen puku, niin ikään kevään uutta mallistoa. Molemmat puvut toimivat loistavasti erilaisissa juhlatilanteissa, mutta myös bisneksessä – asusteita ja kauluspaitaa vaihtamalla on helppo muuttaa pukutyyliä tilaisuuden vaatimalla tavalla.

Voisiko jompi kumpi seuraavista olla sinun uusi pukuhankintasi?

Valitako kaulaan rusetti vai solmio? Lue täältä pätevät ohjeemme oikean solmukkeen valintaan.

Kaksi tyylikästä herraa Cavalieren upeissa uutuuspuvuissa. Kumpi pukutyyli miellyttää silmääsi enemmän?

Cavalieren harmaassa puvussa on hieno kiiltäväpintainen kangas, jonka materiaalina on 100% villa. Lue täältä, miksi villa on loistava pukukangas sekä talvella että kesällä.

Puku Cavaliere, kuviollinen kauluspaita Eterna, rusetti Matex ja taskuliina Amanda Christensen.

Särmä pukutyyli, jossa on yhdistetty tyylikkäästi mustaa, harmaata ja trendikästä kukkakuviota.

Harrin yllä oleva Cavalieren sininen liivipuku on aina tyylikäs valinta erilaisiin tilaisuuksiin tai juhlallisuuksiin. Puvun kangas on hieno ja kevyt, 100% villakangas.

Sinisen ja violetin eri sävyt sopivat loistavasti yhteen.

Kolmiosainen liivipuku on todella tyylikäs ja monikäyttöinen valinta; voit käyttää pukua tilaisuudensta riippuen myös ilman liiviä tai pelkän liivin kanssa.

Kevään uutuuksia saapuu liikkeeseemme lähes päivittäin, joten tervetuloa katselemaan, sovittelemaan ja tekemään loistavia vaatehankintoja paikan päälle. Löydät meiltä laadukkaiden ja kestävien brändien vaatteita, pukuja, asusteita ja kenkiä vapaa-aikaan, juhlaan sekä bisnekseen, asiantuntevan ja ystävällisen palvelun kera. Kaikki tarvittavat muutostyöt teemme omassa ompelimossamme, oman vaatturimme toimesta.

Tervetuloa palveltavaksi!

Iso kiitos postauksen kuvissa tyylikkäästi edustaville malleille, Lindström Oy:n Jari-Pekka Rautiaiselle ja Harri Kinnuselle! Erittäin mukavaa kun kävitte ja lämpimästi tervetuloa uudelleen.