Suomen Häämessut -Sulhastyylejä part 2

In Juhlapukeutuminen, Sulhasen pukeutuminen, yhteistyö by Harri Pii

Pari viikkoa sitten esittelimme ensimmäisen kattauksen upeita sulhastyylejä Suomen Häämessujen näytöslavalta 16.2.2019, kun miesmallimme esiintyivät yllään frakki, shaketti, kaksi erilaista smokkia, tumma liivipuku sekä yhdistelmäasu – postauksen voit lukea täältä. Sulhastyylit toteutimme yhteistyössä Hiussalonki Ykkösten kanssa. Seuraavaksi luvassa lisää miehekästä silmänruokaa & juhlatyylejä, jotka tallentuivat myös upeaksi videoksi Santeri Saaren luotsaaman Saari Visualsin toimesta.

Näytöksien takahuoneessa kävi kuhina ennen miesten juhlanäytöstä. Valkoinen kauluspaita on klassikko, jonka ympärille on helppo rakentaa näyttävä ja juhlava sulhastyyli. Liikkeestämme löytyy laadukkaita kauluspaitoja Stenströmsiltä, Eternalta, Matexilta, ja Manzinilta.

Sulhasten hiuksista vastasi Hiussalonki Ykköset ja Maija. ”Värjäykset ja leikkaukset sulhasen kannattaa tehdä hyvissä ajoin hääviikolla, jotta juhlapäivänä on sinut uuden tukan kanssa. Hääpäivänä hiusrajojen sekä parran/viiksien siisteys kannattaa tarkastaa, tarvittaessa parturissa. Hääpäivänä myös sulhanen peittää ihon virheet peiteaineella ja laittaa kasvoille kevyen puuterikerroksen, jotta kasvot eivät kiillä auringossa ja kuvissa.” Ohjeistaa Maija.

Tämän postauksen juhlatyylit ovat aiemmin esiteltyihin verrattuna astetta rennompia, mutta erittäin trendikkäitä – tyylit sopivat sulhasille, jotka eivät halua missään tapauksessa näyttää tavanomaisilta tai tylsiltä. Joskus hääpärit haluavat vaihtaa häiden virallisen osuuden jälkeen ylle hieman rennompaa juhlapukua, johon seuraavat tyylit sopivat myös loistavasti. Myös bestmanit voivat kopioida lavalla nähtyjä juhlatyylejä – ja ihan kaikki juhlivat miehet, jos vaan juhlien luonne ja etiketti sen sallivat.

Akseli ja Niko

Tuleva sulhanen, pidätkö väreistä? Akselin ja Nikon juhlatyyleissä on leikitelty väreillä. Molemmilla miehillä on yllään siniset puvut trendikkäänsävyisillä paidoilla ja asusteilla varustettuna; Akselilla on vaalansininen paita punasävyisten asusteiden kera ja Nikolle on valittu sinisen puvun kanssa vaaleankeltainen kauluspaita ja taskuliina sekä tummansininen rusetti. Konjakinruskeat nahkakengät kruunaavat miesten pirteät juhlatyylit.

Akselin juhlatyyli sopii pirteiden värien ystävälle. Trendikäs juhlija pukeutuu olkaimiin.

Akselin sininen puku Cavaliere, kauluspaita Stenströms, solmio Matex, taskuliina Amanda Christensen, olkaimet Helsingin Olkain, kengät Akselin omat. Nikon tummansininen puku Cavaliere, kauluspaita Stenströms, rusetti Matex, taskuliina Stenströms, kengät Nikon omat.

Akselin upea sulhastyyli.

Nikon sulhastylissä on sinisiä ja keltaisia sävyjä.

Valtteri ja Janne

Valtterin ja Jannen juhlatyylit sopivat särmikkäille sulhasille, jotka eivät tyydy perinteisiin ratkaisuihin; Valtterin juhlalook on tummanpuhuva, hillittyjä värejä sekä kuvioita näkyy vain solmiossa ja taskuliinassa. Juhlatyyli täydentyy mustilla lakerikengillä.

Jannen liivipuku on särmä yhdistelmä klassisia elementtejä; kirkkaansininen puku valkoisella kauluspaidalla, tummansinisellä liivillä ja kirkkaanpunaisella rusetilla vangitsee katseet takuuvarmasti, ja mustat lakerikengät tuovat juhlavaan kokonaisuuteen sen viimeisen kaivatun silauksen.

Tummanpuhuva juhlatyyli toimii oikeiden asusteiden ja kenkien kanssa.

Valtterilla on yllään Cavalieren tummanharmaa puku, Stenströmsin musta kauluspaita, Amanda Christensenin purppura-vihreä-kuviollinen solmio sekä vihreänsävyinen taskuliina.

Jannen sulhastyylin katseenvangitsijoina toimivat selkeät värikontrastit; Cavalieren kirkkaansininen puku ja tummansininen liivi yhdessä Matexin punaisen rusetin kanssa. Eternan valkoinen kauluspaita ja Matexin valkoinen taskuliina rauhoittavat kokonaisuutta.

Sami ja Henri

Pastellisen pehmeät hattaravärit kuuluvat kevään ja kesän juhlapukeutumiseen. Samilla ja Henrillä on yllään persikansävyiset rusetit ja taskuliinat, Samilla siniseen pukuun ja Henrillä harmaaseen pukuun yhdistettynä. Juhlavuutta molempien herrojen tyyleihin tuovat valkoiset kauluspaidat sekä mustat lakeripintaiset kengät.

Kevät ja kesä tuovat pukeutumiseen pastellisia sävyjä.

Samin yllä raikas juhlatyyli. Välisininen puku Oscar Jacobsonin, valkoinen kauluspaita Stenströmsin sekä persikansävyinen rusetti ja taskuliina Matexin.

Henrin yllä kesäisen trendikäs sulhaslook. Matexin persikansävyinen rusetti ja taskuliina antavat Oscar Jacobsonin vaaleanharmaalle puvulle ja Stenströmsin valkoiselle kauluspaidalle trendikkään säväyksen.

Henry ja Toni

Henryn ja Tonin juhlatyylien yhdistävä tekijä on pirteä sininen; Henryn asussa sitä on käytetty isommalla kädellä ja leikkisästi yhdessä keltaisen ja harmaan kanssa, kun taas Tonin hillitty ja muuten valko-harmaan juhlatyylin piristysruiskeena toimii sinisävyinen solmio. Molempien herrojen jaloista löytyy juhlavat, mustat lakerikengät.

Lue lisää sulhasen tyylivinkkejä sekä toimivia käytännön vinkkejä itse hääpäivää varten vuoden takaisesta postauksestamme täältä.

Henryn leikkisä sulhastyyli, johon sulhanen voi esimerkiksi pukeutua häiden virallisen osuuden jälkeen, rentoa illanviettoa varten.

Henryn vaaleansininen irtotakki Cavaliere, keltainen kauluspaita Stenströms, silkkinen ascothuivi ja taskuliina Matex, vaaleanharmaat villaflanellihousut Meyer.

Tummanharmaa, valkoinen ja kirkas sininen muodostavat raikkaan ja vakuuttavan juhlatyylin. Tonin yllä Cavalieren graffitinharmaa puku sekä Stenströmsin kauluspaita ja solmio.

Haluamme lausua vielä kerran kiitoksen sanat meidän upeille sulhasmalleille Akselille, Henrille, Henrylle, Jannelle, Nikolle, Samille, Tonille ja Valtterille sekä Hiussalonki Ykkösten poppoolle, hienosti sujuneesta messupäivästä! Kiitos myös Saari Visuals tyylikkäästä videosta!

Tulevat hääparit! Kaikissa sulhasen ja bestmanien asuihin liittyvissä kysymyksissä voitte kääntyä meidän puoleemme; meiltä saatte asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua, laadukkaat tuotteet sekä oman ompelimon vaatturipalvelut. Ja jos toiveidenne mukaista asua ei löydy heti valmiina, tilaamme tai teetätämme sen teille. Lämpimästi tervetuloa katselemaan, suunnittelemaan ja sovittelemaan! 

Hääkampauksien suunnittelussa ja toteutuksissa vuosien kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla teitä puolestaan palvelee Hiussalonki Ykköset – klikkaa heidän sivuilleen ja lue lisää. Sulhasten upeat hiustyylit ovat Maijan käsialaa ja instasta voit katsella lisää hänen taiteilemiaan hiuksia.

Haluaisitteko taltioida hääpäivänne tapahtumat tunnelmalliseksi videoksi? Ota yhteyttä Santeri Saari/Saari Visuals

” Tuotan sinun tarpeidesi ja halujesi mukaista visuaalista sisältöä videon muodossa. Oli kyseessä sitten mainosvideo, brändivideo, sometuotanto, tapahtuma, rekryvideo tai vaikka asuntosi esittelyvideo – saamme ihmeitä aikaan! Vain taivas on rajana, tuotetaan siis huippuvideo sinulle yhdessä!” -Santeri Saari / Saari Visuals